Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
Psychonaut
veterán
válasz Khelben #9513 üzenetére
Egyaltalan nem ismerem, mivel szerencsere egyetlen rendorsegi vagy birosagi ugyem sem volt meg. En a szabalyt latom, es ugy ertelmezem, ahogy szerintem a legtobb magyar ember is ertelmezne.
Nyilván nem állhat minden földútnál rendőr, de ha épp áll, akkor ez alapján büntet.
Ez meg ugye megint kerdeses, mert rengetegszer lattam mar, hogy peldaul korforgalomnal alltak a rendorok (tehat nem a korforgalomba valo behajtasra varakozva alltak, hanem az ut szelen igazoltattak), es senkit nem intettek le, aki nem indexelt kihajtaskor (soforok korulbelul 80%-a). Nem lattam meg olyat sem, hogy valakit azert leintsenek, mert lakott teruleten kivul vilagitas nelkul kozlekedik.UI:
Úgyhogy ez egyáltalán nem felesleges paragrafus és egyáltalán nem betarthatatlan.
De, en tovabbra is fenntartom a velemenyemet, hogy felesleges (aztan ha szerinted hulyeseg, akkor hulyeseg, akkor is ez marad), es valoban, csak elirtam telefonrol (pedig ketszer is megneztem), nem betarthatatlan, hanem betartathatatlan.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 1C robotporszívó feltörlőfunkcióval
- Eladó Krups Evidence One EA895N10 full automata darálós kávéfőző - garanciális időn belüli!
- 3 db Shelly Pro Dual Cover PM eladó
- TP-Link Tapo okos dugalj okoskonnektor Tapo P110M - ÚJ!!
- Transmitter BC49BQ Bluetooth autós MP3 lejátszó Fm LED kijelzővel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest