Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Psychonaut

veterán

válasz Khelben #9513 üzenetére

Egyaltalan nem ismerem, mivel szerencsere egyetlen rendorsegi vagy birosagi ugyem sem volt meg. En a szabalyt latom, es ugy ertelmezem, ahogy szerintem a legtobb magyar ember is ertelmezne.

Nyilván nem állhat minden földútnál rendőr, de ha épp áll, akkor ez alapján büntet.
    Ez meg ugye megint kerdeses, mert rengetegszer lattam mar, hogy peldaul korforgalomnal alltak a rendorok (tehat nem a korforgalomba valo behajtasra varakozva alltak, hanem az ut szelen igazoltattak), es senkit nem intettek le, aki nem indexelt kihajtaskor (soforok korulbelul 80%-a). Nem lattam meg olyat sem, hogy valakit azert leintsenek, mert lakott teruleten kivul vilagitas nelkul kozlekedik.

UI:
    Úgyhogy ez egyáltalán nem felesleges paragrafus és egyáltalán nem betarthatatlan.
    De, en tovabbra is fenntartom a velemenyemet, hogy felesleges (aztan ha szerinted hulyeseg, akkor hulyeseg, akkor is ez marad), es valoban, csak elirtam telefonrol (pedig ketszer is megneztem), nem betarthatatlan, hanem betartathatatlan.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés