- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
visszagondolva rá,már vicces.csak azért írom így.neked lehet,h nem tűnik annak,de mindenki másnak igen.értem ezt azokra,akik velem utaztak.a balesetben egyedül én sérültem "komolyabban"(meg az egyik haverom elvágta a kezét amikor szállt ki)..a légzsák miatt.ha nem vagyok bekötve,nem nyílik ki,nem lesz agyrázkodásom.
2 napig aludtam,utána feljöttek haverok,akikkel voltam,h adjam oda a sört,ami a csomagtartoban volt,és mennyek buliba,de nem ihatok,mert kell egy sofőr
már akkor viccesnek találtam az egészet.nemtudom mire számítassz?!szerinted egy hülyeség miatt egész életemben sajnálkoznom kéne vagy mi?hálistennek semmi baj nem lett belőle,tanultam az esetből,többet nem lesz ilyen.nemvagyok egy depresszios típus.
minden ember más.te valszínű máshogy dolgoznád fel.ahogy én látom olyan lelkiismeretes vagy,h kocsiba sem ülnél még1x.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest