- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
dany27
őstag
a kódot azt tudom, már olvastam.
Jó persze ez mondjuk nem hülyeség mert elég egy rossz mozdulat...
Am ha teli rakom cementes zsákkal az autót akkor is változik a menet tulajdonság elég rendesen.... Már tapasztaltam amikor tökig volt rakva a kocsi nehéz cuccokkal, 50es teli sörös hordok és még egy éb finomságok....
Jah és tolatni utánfutoval még a rutinosabb sofőrök közül sem tud mindegyik....Kössz a továbbképzést
181es kódot nem szeretnék látni legalábbis nem az enyémbe
Szvsz türelmesen várok egy évet s kénytelen leszek megkérni mást h vezessen mikor kell utánfutó. -
dany27
őstag
hi
télleg ezt nem vettem észre
Háth akkor asszem várhatok még1 évet mire letellikDe ez egy akkora hülyeség már bocs mert ha korlátoznak akkor mért nem úgy h mondjuk nem vihetek utast mert azé 4 embert vinni a halálba mégis durvább minthogy utánfutóval menni s azzal esetleg balesetezni. Olyan mintha a motorra nem rakhatnál csomagokat
Mert ott az reális h nem vihetsz utast de az h kocsinál ez a vontatásNo mind1 azért kössz!
-
P4czy
csendes tag
Ne is mondd, általában 7végenként vezetek mert akkor vagyok otthon, de sajnos a sok kalapos is akkor ül az autóba. Múlt 7végén nekem is sikerült majdnem megzúznom, igaz kicsit más szituáció volt, de dudálni sem volt időm. Előztem 3 autót egyszerre, mert kb 60-l mentek a tök száraz útón erre mikor már majdnem a középső mellé értem, index meg minden (Bár ha indexel akkor is már nekem lett volna jogom menni) nélkül kirántotta a kormányt... (gázpedált meg ugye nem találta én meg már gyorsabban mentem nála) három lábbal berúgtam a féket meg húztam félre a kormányt, még szerencse, h jók a fékek a kocsin. Ilyenkor néha elgondolkozom, hogy az ilyen autóján minek van visszapillantó meg egyéb forgalmi közlekedést segítő extrák...
-
(Kolombusz)
veterán
-
-
nemma
addikt
Általában az elején tapasztalható, amit darál0w kolléga mondott, a közepén kezdenek bedühödni, hogy senki nem tud semmit, a vége pedig maga a pokol, kivéve persze, ha betéve tudod a dolgokat.
Én az Erőmű utcában voltam (volt Budai Skálától nem messze), különösebben nem szívattak, de azért tudtam is elég sokat. Úgyhogy tanuld meg az elméletet, a tételeket, és mindenképp menj el oktatásra, mert ha lesz gyakorlat, akkor olyat fognak kérdezni, amit ott megtanulhatsz.
Akivel én mentem, attól még kötözést is kértek, pedig arra megesküdött az orvosom, aki tanított, hogy ők ugyan ott olyat nem kérnek.Na, a lényeg, hogy kicsit kell rá készülni, de különösebb para nem lesz. Ha mégis, dobj be egy kis pénzt, mert a vizsgateremben mindig gyűjtenek valamire. Sajnos ez nem vicc...
-
törölt tag
Én Csepelen tettem le az ottani Vöröskereszt irodában (a papírgyár mellett van) tavaly év végén. Kérték a két kötelező formagyakorlatot (stabil oldalfekvés + baba lélegeztetése), és a vizsga elején húzott tételbe kérdeztek bele. Akin látták, hogy készült és iparkodott, azt átengedték. De a tanfolyamon rákérdeztünk, általában máshol is így van. Bárkitől lehet olyat kérdezni, amire nem jól válaszol vagy egyszerűen nem fogadják el a választ. Szerintem olvasd át a tételeket, és vizsgán ne próbálj okoskodni, akkor nem lesz gond.
December 23.-án jött meg a jogsim (B kat), szóval volt egy drága ajándékom
Szerencsére jó oktatóim voltak, és a vizsgabiztosokkal is szerencsém volt, minden elsőre sikerült.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Interactive Brokers társalgó
- Kutya topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Mozilla Firefox
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- További aktív témák...
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Goodyear EfficientGrip Performance 2 205/50 R17 93W méretű nyári gumi
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest