- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
P4czy
csendes tag
válasz
varga911 #5171 üzenetére
Melyik feladatnál volt elötted autó, az "intenzív" fékezésnél?
#5179: Biztos is, hogy fokozatosan kell haladni. Én is gondolkodtam már a motorozáson, de max egy szempontból tenném le a korlátlant, hogy ne kelljen duplán fizetnek. Először biztos vmi gyengébb 125-250 körülit keresnék, nyomatékosat de nem versenygépet. Lehet, hogy sok embernek aki kapásból 600-sra vagy hasonlóra ül, a felelőssége még meg is lenne hozzá, de azt a sok erőt ami alatta van meg is kell tanulni kezelni. Ha vki kezdőjogsival beül egy erősebb autóba az elején egy padlógáznál ő is nagyon meg fog lepődni....
-
P4czy
csendes tag
válasz
varga911 #5107 üzenetére
Ezt most nem nagyon értem, a kapuba beállást cseszted el, vagy rossz helyre soroltál be? Kapunál nem fél méter magas oszlopok jelölik a helyet? (tudom, hogy élőben sehol nincs olyan, de nekem anno pályán úgy volt asszem) Amúgy előre néha szarabb beállni mint tolatva, főleg mikor két kis splash vagy smart akkorra helyet hagy, hogy szerintuk ott még egy autó elfér (szigorúan 4m vagy alatta
) Előrefele arra figyelj, hogy minél kisebb a hely annál nagyobb íven kell rámenni.
-
P4czy
csendes tag
válasz
AMD Power #5066 üzenetére
Hát a tanulóautók többsége után akármi egy kész élmény. Általában én is dízel párti vagyok, de azért egy jó benzinest hidd el nagyon lehet élvezni (csak akkor zabál is rendesen).
Manitou: Focus vagy H Astra, bár nemtom, h a normális futómű mennyire jön ki tanulóautózásnál. Ha jól emlékszem akkor semennyire mert mindenhez csak úgy érhetsz, mintha tojásokat vinnél a kocsiban, sajnos még a "vészfékezés" is elég lightos.
-
P4czy
csendes tag
Annyi biztos, hogy a Horvátoknál fütyülnek rá. Anno 17 év +pár hónaposan kinn vezettem és 2 közúti ellenőrzésen mentem át + a határ. Rendőr is meg határőr is ránézett, jogsi-jogsi, nem érdekelte mennyi idős vok. Nem mondom, hogy okos döntés volt úgy vezetni kinn, de hál istennek nem érdekelte őket, de pl Ausztriában ezt nem merném megcsinálni...
-
P4czy
csendes tag
Ne is mondd, általában 7végenként vezetek mert akkor vagyok otthon, de sajnos a sok kalapos is akkor ül az autóba. Múlt 7végén nekem is sikerült majdnem megzúznom, igaz kicsit más szituáció volt, de dudálni sem volt időm. Előztem 3 autót egyszerre, mert kb 60-l mentek a tök száraz útón erre mikor már majdnem a középső mellé értem, index meg minden (Bár ha indexel akkor is már nekem lett volna jogom menni) nélkül kirántotta a kormányt... (gázpedált meg ugye nem találta én meg már gyorsabban mentem nála) három lábbal berúgtam a féket meg húztam félre a kormányt, még szerencse, h jók a fékek a kocsin. Ilyenkor néha elgondolkozom, hogy az ilyen autóján minek van visszapillantó meg egyéb forgalmi közlekedést segítő extrák...
-
P4czy
csendes tag
Szerintem meg pont jó, hogy tesz utána. Legalábbis én azt szűröm le, hogy ha tud róla bezsélni meg smile-t tenni utána akkor feldolgozta már magában az eseményeket és esetlegesen tanulhatott is belőle (levonta a következtetést stb. ), ha még mindig azon sírna az sokkal rosszabb lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest