- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imilenni
addikt
válasz
HoaryFox #15191 üzenetére
Szóóval.
Szerintem itt jobb helye lesz ezen kérdéseknek, később ha kell más is megtalálhassa!
Szóval,
Beszéltem egy oktatóval, azt mondta hogy valószínűleg a rutint még talán betudnám fejezni az évben, viszont a városit szinte kizárt.
Ti mit tennétek?
Emlékszem autónál sokat jelentett az időkiesés (itt pl ugye akár 5 hónap is lehet, mire eljutok a rutinról városba).
Elég szerencsétlen időpontban kezdtem az egésznek, bár még csak most leszek 24, szóval vezetni nehezen tudtam volna korábban.Elkezdenéd/tek a helyemben most?
Valamiféle védőfelszerelést be kell egyébként szerezni?
Ezt elfelejtettem az oktatótól megkérdezni.
Számodra volt valami ami nehezebben mint, így hogy először ültél motoron?Nézegettem pár cég számait, elég szép %-ban sikerül az A jogsi, míg a B jó ha 50%-on áll, ez igaz lehet?
Itt mennyire számít hogy milyen motorral mész?
Autónál valamilyen szinten számít, úgy vettem észre. Kis 4-es Golfal tanultam, jó volt, nem irigyeltem azokat akiket valami nagyobb állatba ültettek.
Város ahol vizsgázol? (Mennyire számíthat?)
Két lehetőségem van igazából,
Az első ahol szinte nincs is lámpa de sok a kisutca.
A másik pedig ahol B jogsit tettem, sok lámpa, sok jobbkezes utca. Itt azért a sofőrök néha elég hülyén viselkednek..
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LG OLED Televíziók: ÁRZUHANÁS -30%
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest