- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#31600896 #121 üzenetére
A másik általam hirdetett terméket szintén foxposttal rendelték meg, amit a nagyrabecsült úriember szintén nem vett át. A neve: Csatári Csaba, email címe: djcsabesz19@freemail.hu, telefonszáma: 70/500-32-39
Kerülendő egyébként, azzal kereskedik, hogy 4-5 ezer forintokért hifitornyokat vesz facebook marketplacen, aztán jófogáson hirdeti ugyanazokat 30-40 ezer forintért. Nyerészkedni akar, de másokat gond nélkül megkárosít. -
törölt tag
válasz
#31600896 #120 üzenetére
Jön is vissza a csomag. Emberünk szórakozott.
Az ő rendelését ne hagyjátok jóvá semmiképp: név: balogh alex, telefonszám: +36-20/951-67-49, email: rakosmuki@citromail.huVaciláltam egyébként, hogy hagyjam, vagy ne hagyjam jóvá a név és email alapján, de gondoltam próba szerencse.
1190 forinttal károsított meg a féregje. Nem egy nagy pénz, nem vág földhöz, de az ilyenbe a levegő is kár.
-
törölt tag
Whaazzup
Általában olyankor válasz sem jön.Most jártam úgy, hogy megrendeltek tőlem egy CD lejátszót Foxposttal, én azonnal aznap elcsomagoltam, elvittem saját benzinköltségen, és ezer valamennyit fizettem. 4 napja automatában van a csomag, emberünk telefonja mindig ki van kapcsolva, nem beszélve arról, hogy a kisebbség táborát erősíti. (Nevéből és email címéből ítélve erre tippelnék). Elég sanszos, hogy nem fogja átvenni, csak szórakozott. Az ilyenekkel elbeszélgetnék egy mások által nem szem előtt lévő helyen.
-
adammeyer
csendes tag
Ezt én is megfigyeltem, miután most nyáron kétszer átvertek. Napi szinten jelennek meg új fiókok, hasonló tematikával, névvel, hasonló termékekkel, hasonló leírásokkal, stb.
A jófogás semmit nem tesz az úgy érdekében, több emailt váltottam velük. A háztól-házig szintén egy rakás sz*r, mert nem védi a vásárlót, sőt a lopást segíti. Így is vásároltam és a futár mondta hogy soha nem vásárolna még háztól-háziggal sem. Ki kell fizetned mielőtt kibontanád, és ha átvertek csak 2-3 napod van rá hogy elérd hogy a hatóságok felkeressék a GLS-t és akkor visszafogják a pénz kifizetését a csaló részére.
-
Bali014
csendes tag
Mostanában nagyon sok csalóval találkozom a jófogáson. Van egy, aki PC alkatrészeket, perifériákat és telefonokat rak fel, hiteles áron, csak egy 10-20%-al olcsóbban mint ami a piaci áruk.
Ha ilyen üzenetet láttok, azonnal hagyjátok helyben. Napi szinten csinál új fiókot, szóval mindig jelen van... -
sz.barna99
újonc
Sziasztok!
Kerekes Lászlót, vagy inkább az ő számla számát kerülni kell, nemrég kárósított meg 17000Ft-al. Főbb ismertető jele, hogy drága számítógép alkatrészeket ad rendkívül olcsón és csak postázza, meg azt hazudja, hogy Erdélyben van, de a hirdetései, mind az I. kerületben lokalizálhatók, valamint egy debreceni OTP fiókhoz tartozó számla száma van (11773384-02834010). Csak biztatgat, hogy nem sokára megérkezik, se csomagszám, se bizonlyat a csomagról. Most is hirdet: [link]
-
PcCar
tag
Annó feladtam, de így már biztosan van mit összevonni, és megvan a csoportos garázdaság.
Megteszem a feljelentést, ha te is feljelented. -
adammeyer
csendes tag
Facebookon találtam róluk infót, úgy látszik már egy ideje csinálják, és hardveraprón is jelen vannak.
-
adammeyer
csendes tag
Jófogás csalót keresek, vagy más személyeket akit átvert
Jofogas profil név: Vaki
+36 30 242 7344
Sipos Nikolett
Budapest bank
10103881-49939800-01005002Egy Rx 580 Special Edition kártyát vettem tőle. Fiatal fiú hangja volt, először cserében is gondolkoztunk és személyes átvételt beszéltünk meg, de végül én javasoltam hogy inkább posta legyen. Elutaltam a pénzt, utána még 1 órán át volt kommunikáció (adatok cseréje, stb), majd eltűnt. A pénz egy női név szla számára ment. Levélre, sms-re, telefonra nem válaszol. Másik telefonról próbáltam hívni, nem vette fel. Másnap egy harmadik telefonról hívtam, egy fiatal lány szólalt meg, kis hülyéneknézés után egyértelműsödött, hogy átverés és kicsit meg is volt ijedve. Kértem hogy 1 napon belül jelezzen vissza vagy rendőrségi ügy lesz. Ma délután feljelentést fogok tenni.
Amúgy utána elkezdtem nézegetni a hirdetéseket, főleg GPU téren és olyan érzésem van mintha vagy napi minimum 4-5 kamuhirdetés kerülne fel, álprofilról, hitelesítetlen, általános keresztnév, ország-széli település, előre utalást kérő személy...
-
darkstreet89
tag
válasz
molnarpeter #110 üzenetére
Igen, ez tény hogy ebbe én is figyelmetlen voltam.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
darkstreet89 #109 üzenetére
Jófogás háztól házig futár ingyenes az eladónak, ha nem veszik át.
-
darkstreet89
tag
Whaazzup: Igen utaltam neki 15 ezret, bankszámla kivonattal tudom bizonyítani és a neve is megvan, ha az egyáltalán.
maestro87: Mivel után vétesen nem akarta küldeni, így egyeztünk meg ,hogy a fenmaradó összeget majd a futárnak fizetem. Nem is gyanakodtam, mert nagyon klappolt minden, még számlát is mutatott és több képet. Lehet van konzolja, csak hogy eladni nem akarja az is biztos így 3. nap után. -
maestro87
őstag
válasz
darkstreet89 #105 üzenetére
"másnap utalok neki 15 ezret és a fenmaradó összeget majd rendezzük"
Ki az aki ebbe belemegy eladóként?
Tőlem egyszer robotporszívót akartak így venni, hogy kifizeti a felét és majd utalja a másik felét ha megérkezett. Utánvét se jöhetett szóba nála. Természetesen nem kötöttem vele üzletet mivel nem akartam fél áron eladni a porszívót... Ja, és ezt azután közölte, hogy a vadiúj porszívót kipróbáltam és videóra vettem neki.
-
Whaazzup
senior tag
válasz
darkstreet89 #105 üzenetére
Szia.A rendőrség 30-nap után lefogja zárni semminek nem nézz utána., tapasztalat. Ami biztos a polgári per ha utaltál nyerő vagy, a vétkes pedig fizet neked , és az egész eljárási költséget is ő fizeti.ÜDV.
-
hhenry
őstag
Helló! Jófogáson nagyon kell vigyázni! Örülj,hogy ennyivel megúsztad
-
darkstreet89
tag
Sziasztok!
Le írom ide az én történetemet, szerintem nagyon nem is tudok mit tenni, max feldolgozva tovább haladok és soha többet nem választom a jófogás oldalt vásárlásra. 2020.06.29-én az esti órákban beszéltem egy Sz. Kriszta nevezetű eladóval, aki Xbox One S "konzolját" kínálta eladásra. Hosszabb eszmecsere után a képek igazolták ,hogy talán tényleg "létezik" a konzol... meg állapodtunk ,hogy másnap utalok neki 15 ezret és a fenmaradó összeget majd rendezzük. Szépen elköszöntünk, fel se merült bennem ,hogy ebből herce hurca lenne. Hardveraprón azért volt már pár eladásom és vételem, nem is fordult meg a fejembe ez az aljas húzás (hisz mikor én vagyok eladó, nekem is plusz biztosíték,hogy a vásról tényleg érdekli az árú ,ha már fizetett bele egy kisebb összeget). Másnap keresett is ,hogy délelőtt volt megbeszélve az utalás (de nekem dolgom akatt és megcsúsztam vele), írtam is neki hogy dél körül a számláján lesz a pénz, nem is fordítottam nagy feneket neki, hissz ő is elakarja adni a cuccot ,persze hogy nem akarja, hogy hitegessem az utalással. Lebonyolítottam az utalást, számlával bizonyítottam (persze óvatosan ,hogy még is ha az ördög nem alszik), aztán cím csere zökkenő mentesen és kérdeztem, hogy mikor várhatom a csomagot, egyből mondta 1-2 nap és ott lesz,elköszöntünk szép napottal és innen kezdődött a furaság. Első sorban du körül úgy amblock eltűnt a hírdetés, majd ha megnyitom a beszélgetés ablakot, semmi nem található rajta, azóta írtam neki ,de törlődik folyamatosan az üzi (gondolom tiltott vagy törölte magát). Természetesen telefon kilőve és e-mail címemen értesítés nuku ,hogy nekem valamit is feladtak volna. Úgy gondolom ,hogy 2x vásárlásom során sikerült nekem is egy ilyen jómadárba bele lépnem aki még kitudja rajtam kívűl hány embert károsított meg 2 nap alatt ezzel a hírdetéssel. Olvastam itt az előttem írottakat, rendőrségre hiába megyek , szerintem szarnának rá, hogy az összeg se horrorisztikus. Csak ki akartam magamból adni és figyelmeztetni más embereket. Természetesen a banszámlaszám és a hozzá tartozó név is meg van ennek a jó madárnak.
-
b12gege
csendes tag
Sziasztok!
Péntek este rendeltek tőlem háztól-házig szolgáltatással, de az előbb hívott a "vevő", hogy meggondolta magát. Kedden jött volna érte a futár, így legalább a felesleges köröket megspórolom...
Hogyan tudom törölni a megrendelést? -
-
maestro87
őstag
Múltkor jött email, hogy ingyenes lett a hirdetésmegújítás. És most jött egy email, hogy újítsam meg a hirdetésemet, de nagyon nem tűnik ingyenesnek....
"Szeretnénk tájékoztatni, hogy 2020. 03. 24-én megváltozott a Felhasználói szabályzatunk, ennek értelmében az érintett Jófogáson feladott hirdetéseknél ingyenessé tettük a megújítást, hogy lehetőséget biztosítsunk a termékek minél gyorsabban történő eladására. Az ingyenes meghosszabbításra a hirdetést követő 1 hét, 1 hónap, illetve a 90 napos lejárati idő előtt egy héttel van lehetőség az e-mailben kapott linkek segítségével.
Vannak olyan hirdetéseid, melyek több, mint egy hónaposak a Jófogáson, a lenti link segítségével a fentiek értelmében te is ingyenesen meg tudod hosszabbítani őket. A megújításra a levél érkezésétől számítva 5 napig van lehetőséged!"Vagy ez az "akció" is csak 2 napig tartott náluk?
-
Whaazzup
senior tag
Jó ezeket tudni. Köszönet.
-
xxxx.x
tag
válasz
molnarpeter #94 üzenetére
Köszi.
Kellett a "WWW." a linkbe. Amit az Youtube adott linket "https://youtu.be/xilo-Hublxq" azt nem fogadta el az oldal.
Lemódosította:
https://youtu.be/xilo-Hublxq - így részben kisbetűs lett és nem működik
https://www.youtube.com/watch?v=xilO-HublXQ - ez már működik
www.youtube.com/watch?v=xilO-HublXQ - ez is működik -
xxxx.x
tag
Sziasztok!
Miért nem tudok linket kitenni a hirdetésbe?
- a beszúrt link nem lesz link, csak szöveg
- a link szövegét részben kisbetűsre módosítja az oldal és így nem működik
Egy Youtube videó lenne a termékről. -
embe
nagyúr
Sziasztok!
Nem tudjátok hogy mi a fenéért van, hogy ezen a retek oldalon, már beállítottam - elfogadtam 100x a sütiket, de akárhány oldalra lépek, mindig bedobja....
W10, Chrome böngésző. -
PcCar
tag
Jófogásnak írtam, törölték, vagy tiltották, eltűnt nyomtatlanul.
Azért keresek további károsultakat, hogy a feljelentések ügyiratszámát egyeztetve a rendőrségen össze tudják kapcsolni az eseteket, így már nem szabálysértésként kezelnék elvileg, hanem büncselekményként, csoportos garázdaság, vagy valami ilyesmi. -
Whaazzup
senior tag
Új hírek szakmai infó a sima otthon varrót textil maszk is véd kilégzés ellen.A tegnapi TV-ben mondták orvosok.
-
Whaazzup
senior tag
-
PcCar
tag
Sziasztok!
További károsultakat keresek csalás/átverés miatt.
Egy hónapja "Máté" néven tevékenykedett.
Ezeket az adatokat kaptam:
10700361-71428860-51100005
Cib Bank
Szilasi-Szabó ZsófiaTelefonszám: +36709045015
Rendőrségen eddig 2x próbáltam feljelentést tenni, mindkét alkalommal rábeszéltek, hogy sokat kell várni, jöjjek vissza máskor, első alkalommal megkérdezték, maszkot rendeltem-e.
Még próbálkozom. -
Whaazzup
senior tag
válasz
NandorHUN #74 üzenetére
Szia.Nekem is volt hasonló esetem, de igazán én is tehettem róla.Autóval mentem a megbeszélt helyre egy lapért.De a sofőr szemüvegemen kívül nem vittem olvasó szemüveget így nem láttam hogy pár CPu- láb rossz és hiányozik is.Az eladó ezt kihasználva megesküdőt rá hibátlan.Haza érve láttam meg, rögtön hívtam de már nem lehetett elérni.A többit majd mesélem következő írásba.
-
NandorHUN
addikt
Anno 64 gb os sd kártyát vettem valami 5 éve ( akkor még jo sokba került).
És vittem programot is amivel letesztelem, meg is volt. Auto meg rendes barátnővel jött, meg autóval.
Szóval gond nem volt, teszt is rendben lement.Aztán kb 16gb os írás után derült ki, hogy a kártya felülírja a korábbi file-okat.
Eladó azonnal le is tiltotta a telefonomat.
Feljelentést nem tettem, csak jofogasnak szóltam akik SEMMIT nem tettek, de még csak nem is foglalkoztak vele. Tagot le se tiltották, pedig nyilván nem egyedül engem vert át és ver át. -
Whaazzup
senior tag
válasz
zsolti72837 #67 üzenetére
Szia.Felettem írták , de ha belépsz alul csak kattint az ügyfél-szolgálatra, és már írhatsz is.ÜDV.
-
zsolti72837
addikt
válasz
molnarpeter #68 üzenetére
Köszönöm!
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
zsolti72837 #67 üzenetére
ugyfelszolgalat@jofogas.hu
-
Whaazzup
senior tag
válasz
zsolti72837 #65 üzenetére
Szia. Úgy hiszem, hogy ha írsz az ügyfél-szolgálatnak ők megoldják az email cím változtathatóságát fiók törlése nélkül is.ÜDV.
-
Whaazzup
senior tag
válasz
zsolti72837 #63 üzenetére
Szia.Még nem is próbáltam, de most, hogy jelezted megnézem én is.ÜDV.
-
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
Jófogáson email címet meg lehet változtatni?
-
Whaazzup
senior tag
válasz
molnarpeter #58 üzenetére
Szia.Nem akarok okoskodni, de már sokszor küldtem postán led TV.t.Ha azt akarod hogy éppen érjen oda.Akkor csak a saját dobozában küld el, biztosítva.A másik a hungarocell ha picit mozog karcolja , ha megnyomják betöri a kijelzőt. Csak a puha kijelző védő ami a dobozában van, és egy akkora méretű dekkor lemez 4mm-s elé. De még így is volt gondom, hogy sarkára ejtették , és átvétel után derült ki, hogy repedt a kijelző, na ennyi.ÜDV.
-
molnarpeter
nagyúr
Gyári doboz jó szokott lenni szerintem, pár plusz réteg kartont lehet tenni esetleg kívülről, ha belefér a méret korlátozásba (külön és körméretet tekintve, ahol nincs határon). Főleg a kijelző oldalán lenne érdemes plusz védelmet eszközölni, buborékos fólia vagy hungarocell tábla belülre, és kívülre oda több kartont tennék.
-
mzso
veterán
Vajon a Jófogás féle GLS (sima) háztól-házig dologba belefér-e egy 50 colos TV?
Egy véletlenszerű típust nézvén lehet, hogy éppen. Csak az a baj, hogy szélességnek van megadva 80ceni a doboznak a meg a magassága 79. Nem tudom mennyire sínyli meg a fektetve szállítást a TV. -
Whaazzup
senior tag
válasz
Psychopeti #55 üzenetére
Bizony a sok csaló a Jó peca helyen próbálja elsütni vagy átvágnia vevőt.
-
Whaazzup
senior tag
válasz
Psychopeti #53 üzenetére
Én már általában ha veszek rá kérdezek, hogy esetleg PH-tagságod van e.
-
Whaazzup
senior tag
válasz
Psychopeti #51 üzenetére
Szia.mert szarok, és rengeteg a visszaélés, és a becsapott vevők.
-
Psychopeti
senior tag
A jófogáson állandóan frissítik a szabályokat szinte hetente. Ez miért csinálják?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, EliteDesk 800 G3 i3-6100T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest