Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
martonx #6694 üzenetére
Nem programoztam OO szemleletben mar eleg regota, de ha esetleg JS-t kell heggeszteni inkabb teszem ES6-ban, mint ES5-ben. A jelenkori technologia meg tart mar ott, hogy vagy nem kell JS, vagy kell, de akkor sok. Ezalatt azt ertem, hogy pl. kisebb honlap eseten AMP, ami sokkal ajanlottabb, mint magunk irni valami JS-t, vagy nagyobb projekt eseten valami framework, React, Vue vagy nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Nitro AN17-41 17.3" FHD IPS Ryzen 7 7735HS GeForce RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Samsung Galaxy Watch7 44mm LTE (esim)
- Eladó 4 hónapos Asus Vivobook S14 M5406NA-PP014W 3 év garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest