- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
papa019 #2451 üzenetére
Na, ezek szerint már vágod a Google Maps API-t valamennyire, nem?
Azt hittem, ez új, de akkor valamennyire már belementél, ez jó.Az előzőre visszatérve: ha áttekinthetően is meg szeretnéd nézni a JSON-kimenetet, akkor alakítsd átlátható formátumúra, miután ide bemásoltad a tartalmát:
http://jsbeautifier.org/Igazából ez a JSON-kimenet, amit linkeltél, elég jól áttekinthető. Szóval igazából nem rossz ez a WikiMapia.
Tulajdonképpen az oldalukon ők is Google Maps API-t használnak, szóval én eleinte egy kicsit félreértettem az eredetinek a célját.
A lényeg: nyugodtan használhatod a WikiMapiát szerintem, így jobban belekukkantva egész könnyű használni, mert igazából innen a lényeg az adatok kiszedése, a megjelenítést meg úgyis Google Maps-szel fogod, szóval visszavonom a korábbiakat, maradhat szerintem ez is nyugodtan, nem kell migrálni.
Ha segítség kell hozzá, akkor kérdezz nyugodtan.Az általad linkelt JSON-fájl alapján egy viszonylag primitív példát készítettem neked jQuery használatával, ebből jól látható, hogyan szedem ki az adatokat (aztán ez továbbvihető, az adatok alapján térkép generálható):
http://jsbin.com/igahov/edit#javascript,live
Ha bepipálod a HTML checkboxot is fölül, akkor láthatod, hogy igazából lószart sem raktam a HTML-be a nagyon szükséges dolgokon kívül, az egész HTML-tartalmat jQuery-vel generálom le, abból az adatból kiszedve, amit linkeltél.
Hátha ez segít elindulni az úton.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cooler Master MWE Bronze V2 750W 80 PLUS Bronze
- MSI MPG Z390 GAMING EDGE AC Alaplap + Intel Core i7-8700K
- ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB OC Videokártya
- MacBook Pro 16 A2141 EMC 3347 27%, 16.1" Retina LCD IPS, i7-9750H, Radeon PRO 5300M, 16, 500, gar
- ASUS GeForce GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 256bit
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest