Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
papa019
senior tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Ez a 'town' kulcsszóra dob ki eredményeket a 49 szélességi és 17 hosszúsági fok alapján (és a kimenet json): [link]
Ennek az oldalnak van a legjobb adatbázisa, amit eddig találtam (elképzelésem sincs egyébként, hogy mire keressek, vagy hogyan keressek, hogy ilyen fejlett adatbázist találjak). Nem tudom, hogy miért fontos pont a wikimapiát használnom egyébként, ezt kaptam, mint feladat... Bár ha találok jobbat, akkor gondolom használhatom azt, csak csináljam meg az alkalmazást. Majd megpróbálok keresni olyan adatbázist, amiben ha más nem, akkor az ország városai és Bp. kerületei rajta vannak...
Egyébként az oldalam, amin jelenleg csak a helymeghatározás működik, illetve az egyetem főépülete van bejelölve, mint példa polinom: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Androidos tablet topic
- Béta iOS-t használók topikja
- Fotók, videók mobillal
- Windows 11
- LED világítás a lakásban
- ArchiCAD és Artlantis topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- További aktív témák...
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple Mac mini 14.3 M2 8GB RAM 256GB SSD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest