Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
papa019
senior tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Ez a 'town' kulcsszóra dob ki eredményeket a 49 szélességi és 17 hosszúsági fok alapján (és a kimenet json): [link]
Ennek az oldalnak van a legjobb adatbázisa, amit eddig találtam (elképzelésem sincs egyébként, hogy mire keressek, vagy hogyan keressek, hogy ilyen fejlett adatbázist találjak). Nem tudom, hogy miért fontos pont a wikimapiát használnom egyébként, ezt kaptam, mint feladat... Bár ha találok jobbat, akkor gondolom használhatom azt, csak csináljam meg az alkalmazást. Majd megpróbálok keresni olyan adatbázist, amiben ha más nem, akkor az ország városai és Bp. kerületei rajta vannak...
Egyébként az oldalam, amin jelenleg csak a helymeghatározás működik, illetve az egyetem főépülete van bejelölve, mint példa polinom: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 6
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Garmin Fenix 6X Pro
- AMD Ryzen 7 5800X3D + ASUS ROG STRIX B550-A + Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz
- Bluetti AC70 1000W Power Station
- Erős gamer PC Ryzen 7 5800X / RX 6900 XT / Asus Prime B450-Plus / Jonsbo MOD 3 550 000 Ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest