Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mandleee
tag
Sajnos lemaradtam az elejéről a moderáció miatt. De egy kis szösszenet a keretrendszer vs egyedi kód.
- Nem lövünk ágyúval verébre
- A problémára megoldást kínálunk, nem pedig azt az XY keretrendszert használjuk, amit az előző projektben. Kivéve ha van 6 XY keretrendszerhez értő kolléga, mert akkor ésszerű lehet azt választani.
- Piacról egyszerűbb felvenni XY keretrendszerhez értő kollégát, mintha egy saját belső keretrendszerhez kéne betanulni.
- Ha keretrendszert használsz, értékesebb piaci tudásra teszel szert, mint egy belső rendszerrel.Ha a probléma egy egyszerű saját kis JS-el megoldható, akkor nem kell egy óriás libet behúzni, lásd első pont. Bugot fog tartalmazni mindegyik fw, viszont egy népszerű frameworknél hamar jönni fog rá javítás. Ha probléma akad, gyorsabban találsz rá megoldást google, stackoverflow segítségével.
Volt szerencsém mindkettőhöz, ugyanúgy lehet jó belső tool, de lehet szar kód egy keretrendszerrel, fordítva is. Nem ezen múlik. Én viszont keretrendszerrel indulnék neki, kivéve ha lásd 1. pont

Ami nekem most nagyon tetszik, az az Astro.js. Ha nem akarsz lib-et behúzni, akkor csak írsz hozzá egy kis JS-t, de ha valahol kéne, akkor csak annál a komponensnél használod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- PlayStation 5
- Vezetékes FEJhallgatók
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- Cyberpunk 2077
- Konteó topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motoros topic
- További aktív témák...
- -65% Off Dobozos Új HP EliteBook 860 G10 i5-1355U 16 GB DDR5 1 TB SSD FHD+ több mint 2 év gari!
- Apple iPhone 14 Pro 256GB (Csak Esim), Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 256GB Midnight Független A2628 92% Akku
- iPad Pro 12,9" 4.gen Wifi+Cellular 128GB A2232 Space Grey + Pen + Magic Keyboard (HU)
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest