Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cattus
addikt
válasz
lanszelot
üzenetére
Kicsit gondolkoztam rajta, nekem a következő jutott eszembe: sorbarendezed mindkét tömböt és az elejéről indulsz két indexszel (i indexeli az A tömböt, j meg a B tömböt). Ha A != B[j], akkor mindkét indexet növeled. Ha A(i) == B[j], akkor növeled a számlálót és megnézed A[i + 1]-et és B[j + 1]-et. Ha ezek is egyeznek A(i)-vel vagy B[j]-vel, akkor növeled i-t és j-t is. Ha csak az egyik egyezik (mondjuk A[i + 1] már más, de B[j + 1] még nem), akkor i-t addig növeled, amíg ráfutsz a következő számra, j-t meg csak 1-gyel, és jöhet elölről az egész, amíg i vagy j el nem éri a tömb végét. Nem csináltam rá kódot, szóval lehet valami edge case-t kihagytam, de én így indulnék neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Dell Latitude 5580,15.6",FHD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 4070Ti SUPER 2x Ventus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest