Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
lanszelot
üzenetére
Elküldtem a tisztán javascriptes dokumentációt. Erre ezt írtad vissza: "A link nem jó, mert jquery, php ..stb, és emiett érthetetlen. Engem csak js alatt érdekelne."
Szóval, ha téged csak js alatt érdekel a fetch api, ami egyébként egy js api, és a küldött dokumentáció csak js dokumentáció, akkor mégis mi az isten nem érthető rajta, és hogy jön ide jquery, php stb... ???
Nem nézlek le, csak hülyeségeket írsz
és tippre jóval hamarabb írsz, kérdezel hülyeséget, minthogy elolvasnád, amit küldtem, illetve átgondolnád, hogy hányadikán is van elseje.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen notebookot vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Windows 11
- Anime filmek és sorozatok
- Jelszókezelők
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Denon 4400h
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Fachixy FC-100 fejhallgató mikrofonnal / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 750W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és tippre jóval hamarabb írsz, kérdezel hülyeséget, minthogy elolvasnád, amit küldtem, illetve átgondolnád, hogy hányadikán is van elseje.