Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Rap, Hip-hop 90'
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- hcl: Könnyű légierő
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
lanszelot
üzenetére
Elküldtem a tisztán javascriptes dokumentációt. Erre ezt írtad vissza: "A link nem jó, mert jquery, php ..stb, és emiett érthetetlen. Engem csak js alatt érdekelne."
Szóval, ha téged csak js alatt érdekel a fetch api, ami egyébként egy js api, és a küldött dokumentáció csak js dokumentáció, akkor mégis mi az isten nem érthető rajta, és hogy jön ide jquery, php stb... ???
Nem nézlek le, csak hülyeségeket írsz
és tippre jóval hamarabb írsz, kérdezel hülyeséget, minthogy elolvasnád, amit küldtem, illetve átgondolnád, hogy hányadikán is van elseje.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- Vezetékes FEJhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Warzone
- Autóhifi
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos tablet topic
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Airpods Pro 3 eladó garanciával
- Lenovo ThinkCentre M725s Ryzen 5 Pro 2400G / 8GB DDR4 / 256 GB SSD + Lenovo LT1952p 192 monitor
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G Dual Sim 256GB Mint az ÚJ! (Gyári garanciával, Patika állapot)
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Eladó Pixel 7 obszidián 128/8
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Philips Envia 6000 34 WQHD 0,3ms OLED monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és tippre jóval hamarabb írsz, kérdezel hülyeséget, minthogy elolvasnád, amit küldtem, illetve átgondolnád, hogy hányadikán is van elseje.