Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
lanszelot
üzenetére
Elküldtem a tisztán javascriptes dokumentációt. Erre ezt írtad vissza: "A link nem jó, mert jquery, php ..stb, és emiett érthetetlen. Engem csak js alatt érdekelne."
Szóval, ha téged csak js alatt érdekel a fetch api, ami egyébként egy js api, és a küldött dokumentáció csak js dokumentáció, akkor mégis mi az isten nem érthető rajta, és hogy jön ide jquery, php stb... ???
Nem nézlek le, csak hülyeségeket írsz
és tippre jóval hamarabb írsz, kérdezel hülyeséget, minthogy elolvasnád, amit küldtem, illetve átgondolnád, hogy hányadikán is van elseje.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Óra topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Arc Raiders
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és tippre jóval hamarabb írsz, kérdezel hülyeséget, minthogy elolvasnád, amit küldtem, illetve átgondolnád, hogy hányadikán is van elseje.