- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Hirdetés
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Más adatokat is tartalmaz a lekerdezesEredmenye, ezért egy az egyben nem tudom/akarom átadni.
Az lenne az ultimate cél, hogy az új lekérdezések (amik új értékekkel töltik fel a lekerdezesEredmenye változót) adatai a userData végére kerüljenek pluszban.
Tehát ha az első lekérdezésből feltöltött 10 elemet (0-9), akkor a következő lekérdezés ehhez fűzze hozzá, a 11. elemtől indulva.Pluszban szeretném, hogy ebből az új tömbből ami adattal (userrel) már dolgoztam, azt kiszedjen belőle (hogy ne pazaroljam a felhasznált helyet feleslegesen), de úgy, hogy az előző hozzáfűzős módszer miatt az "id-k" ne változzanak.
Tehát ha 10 elemem volt az első lekérdezésből, és a második lekérdezésig feldolgoztam 5-öt belőle, akkor magában a tömbben csak a hátra lévő 5 elem legyen (hogy ne foglalja a memóriát, mert kb. végtelenig nyúlhat a bővítés), viszont amint jönnek az adatok az új lekérdezésből, azok a 11. elemként kezdve kerüljenek be. (hogy az "id-jukra" megfelelő módon tudjak hivatkozni)Néztem a slice()-t de az csak új tömbbe rakja, 0-tól kezdőden, így az nem jó.
Esetleg még arra gondoltam, hogy simán csak "lenullázom" az értékét a már felhasznált tömb elemeknek. Pl. userData[0] = ""; (vagy hasonló, ahogy működik majd)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Macska topik
- Bluetooth hangszórók
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó. Csatlakozók: 4db HDMI, LAN, 3db USB, ANT-TV, VGA, AV T
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest