Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Ti írtatok már saját kezűleg sütikezelőt? (GDPR-sáv)
Nagyjából készen vagyok az oldallal, a megfelelő engedélyekre várok még, és funkcionalitását tekintve még a sütikezelés hiányzik. (Bár sütiket nem használok (egyelőre), csak local storage-ot, de úgy láttam, hogy jogszabály szerint ez egy kalap alá van véve, tehát mindegy, hogy cookie vagy local storage, kell a hozzájárulás és a GDPR-sáv.)
Nem tudom, megéri-e energiát belefektetni, és megírni magamnak (bár nem igazán tudom/értem, mi-hova-miért tartozik), vagy jobban járnék, ha vennék egy jól felépítettet, és csak beépíteném.
Ez utóbbira van ötletetek?
Feleljen meg az előírásoknak, legyen minden állítható, amit állítani kellhet (user szempontjából).A működését illetően pedig, ha magamnak akarnám csinálni:
Amire használom jelenleg a local storage-ot:
- sötét mód állapota
- lokáció (weather widget-hez)
- 18 éves elmúlt-e (tartalmak szűrése, megjelenítése)
- hasonlók.Ez szerverre egyáltalán nem kerül, nem mentek semmit a userekről (jelenleg - majd talán később, egyszer), még igazából látogatottságot se nézek (még), és nincs összekötve se Google-lel, se Fb-kal. Ehhez a két utóbbihoz már tuti kelleni fog egy megfelelő megoldás - de azon kívül?
Ugye ezeket amiket írtam, nevezhetem a működéshez szükséges "cookie-knak", így ezt amúgy sem lehetne lekapcsolni. Vagy ezt sem én döntöm el? Lehet a sötét mód állapota kényelmi beállítás, és akkor már máshogy és máshol kell kezelni?Ebben tudnátok segítséget adni? Ha csak egy jól összeszedett cikk is az, az is bőven jó lenne, csak tudjam, merre-hogyan induljak.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Futás, futópályák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Vezetékes FEJhallgatók
- Whisky topik
- Ford topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- Acer Swift Go 14 Oled (intel version)
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- i7 5930k, MSI X99, EVGA RTX 2080 Super Hybrid (Ritka), ssd + HDD, BeQuite Torony
- Insta360 X4 360 fokos akciókamera
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő