Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HUNNIA1920: Kínaiwebáruház, amit jobb elkerülni
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
Igen.
Van egy most már 300 feletti személyből álló családfám. Offline alkalmazásban. Azzal kigeneráltam több féle honlapot, az van az interneten.
Egy része flash, ami megszűnt, az nem lett frissítve, ki lett szedve. De arra szükségem van.
Azért kezdtem a js-be, hogy megcsináljam.
Ennyit nem fogok újra bepötyögni json-ba.
Ezért kell vmi ami átkonvertálja.
Van sok gedcom to json, de python, meg fogalmam sincs mi.
Vannak alkalmazások is, de iszonyat áron, viszont nekem csak a xml, vagy json kimenet érdekelne belőle, semmi több. Pl egyik cég potom 18000GBP-ért adja ami nekem kellene.
A régi progik pedig nem kezelik az új gedcom file-t. Azokat irtam is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Íme az új Android Auto!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Windows 11
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Drón topik
- Nyaralás topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- Sony WF-G700 White- INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 2 év gari
- High-End AMD Ryzen 9 9950X3D, ASRock X870E Taichi + Dell AlienWare AW2725DF + ajándékok
- 24,5"-os FullHD Dell Alienware gamer monitor újszerű állapotban AW2518HF
- GAMER LAPTOP - ASUS Rog Zephyrus M16 / Intel i7 12700 / RTX 3060 6gb / 24gb DDR5 / 2TB ssd
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Ace Magician T8 plus Mini PC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi