- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
válasz
nevemfel #8499 üzenetére
Az nem legenerálja hanem önmagában futtatja.
Az egy családfa program, amit a saját gépeden nézegethetsz.
A családfát kigenerálja magába az adatokból, de nincs export.Pala: pontosan így van, tanulnom kell, de mindenhol az van /mivel az alapokat megtanultam/, hogy kezdjek el csinalni valamit amit szeretnék, és a felmerülő problémákat megoldva tanuljak tovább.
Én nem akarok ebben dolgozni, a flash-es családfám kuka lett, és azt szeretném újra megcsinálni, csak ennyi érdekel. Tehat ez az amit csinálnom kell.
Fentebb is írtam, hogy fogalmam sincs, hogy kell tervezni, az sehol senki sem mondja el.
Nem tudom mi az első lépés, és mi a második, harmadik.
Pl ramdom szám generátor: kell egy gomb, majd javaban írok egy random szám generátort, hozzá rendelem a gombhoz , végül alert-tel kiiratom.
Ezt nem tudom, mit kell a családfánál.
Így nem tudok mi után utána nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- PlayStation 1 / 2
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- További aktív témák...
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest