Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Zsebszámológépek
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Meghalt Chuck Norris
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Y
őstag
A PIC kapcsán csak annyit, hogy nem fogok áttérni C-re. Hogy miért? Mert ha lehet, akkor a bugos blokkprogramozást meghagyom annak, akinek nincs ideje egy jól átgondolt, letisztult, célorientált programot megírni - vagy csak szimplán nem képes rá.
Az viszont, hogy milyen PIC-et használ az ember, nagyban függ attól, hogy mi a feladat. PIC10 és PIC18-as szériák a külön kedvenceim. A DIP foglalat pedig mellékes, többször dolgozom SMD éretben, mint másban.
Úgyhogy erről igazán kár is vitatkozni, ez ízlések és pofonok.Nem mellékesen egyébként, áttértem egy HMI programozói platformra. Régen elég sokat dolgoztam a Nextion HMI-vel és úgy látom, hogy a szimulátora egyfelől kiválóan fut a gépen, másfelől képes kommunikálni a portokkal. Így végül ebben a formában fogom kivitelezni a programot. Bár ez már félig-meddig C...
nevemfel: Így akartam fogalmazni én is. Bár mostmár mindegy is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezetékes FEJhallgatók
- ASUS routerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Nothing Phone 3a alza.hu-s vásárlás, független, 8GB/128GB
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Microsoft Xbox Classic + 1 db Kontroller, valamint Need For Speed játék
- iPhone 16 Pro 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4813
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
- 27% - Samsung ViewFinity S7 S27D700EAU IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest