- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
Elször is köszönöm a válaszokat.
Igen js, fentebb irtam és igen azért ide irtam
W3 az alap, akár a stackoverflow
Nem elakadtam, mert ezt senki se mondja el.
Vettem udemy-t, magán órát, youtube, grashopper, edabit..stb
De mindenütt az van, hogy ott ülök, és ezt hogy kellene program nyelven kivitelezni.példánál maradva:
Nincsenek lépések, csak az hogy szomjas vagy.
Ez csak akkor lehetséges, ha már tudod a lépéseket /nem azt hogyan kell lépni, az ok, a terv nincs meg/ , de azokat honnan tudom meg?
Mert, ha elmondja valaki akkor: "jaaaa, tényleg"Tehát nem az elkésztés a tervezés nem esik le. Valami tervet tuti csináltok , de mivel én az elején vagyok, nekem az apró dolgokhoz is meg kellene csinálni, hogy később nagyobb tervet készthessek.
Az elakadtam, utána nézek, sem működik, mert fogalmam sincs minek nézzek utána, hisz nincs terv, nincs lépés, csak üres képernyő van.
pl edabit: very easy ment, uncsi volt, rengeteget megcsináltam, borzasztó egyszerű volt. Viszont az easy meg borzasztó nehéz, az nem ment, ott ültem, fehér képernyő, mert nincs lépés, nincs terv. Azokat tudom, hogy ha ez a lépés, akkor hogy irom le, de mi a lépés arra nem jövök rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest