- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
Elször is köszönöm a válaszokat.
Igen js, fentebb irtam és igen azért ide irtam
W3 az alap, akár a stackoverflow
Nem elakadtam, mert ezt senki se mondja el.
Vettem udemy-t, magán órát, youtube, grashopper, edabit..stb
De mindenütt az van, hogy ott ülök, és ezt hogy kellene program nyelven kivitelezni.példánál maradva:
Nincsenek lépések, csak az hogy szomjas vagy.
Ez csak akkor lehetséges, ha már tudod a lépéseket /nem azt hogyan kell lépni, az ok, a terv nincs meg/ , de azokat honnan tudom meg?
Mert, ha elmondja valaki akkor: "jaaaa, tényleg"Tehát nem az elkésztés a tervezés nem esik le. Valami tervet tuti csináltok , de mivel én az elején vagyok, nekem az apró dolgokhoz is meg kellene csinálni, hogy később nagyobb tervet készthessek.
Az elakadtam, utána nézek, sem működik, mert fogalmam sincs minek nézzek utána, hisz nincs terv, nincs lépés, csak üres képernyő van.
pl edabit: very easy ment, uncsi volt, rengeteget megcsináltam, borzasztó egyszerű volt. Viszont az easy meg borzasztó nehéz, az nem ment, ott ültem, fehér képernyő, mert nincs lépés, nincs terv. Azokat tudom, hogy ha ez a lépés, akkor hogy irom le, de mi a lépés arra nem jövök rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Chuwi FreeBook N150 érintőkijelzős laptop notebook N150 16GB DDR5 512GB SSD
- Xiaomi Robot Vacuum E10 EU / BHR6783EU Robotporszívó
- Új Bluetti Elite 100 V2 power station hordozható aksi állomás 1800W
- Új Ninkear N16 Pro upgraded notebook Intel Core i7-13620H 32 GB RAM 1 TB SSD
- Macbook Air 2017 A1466 (2db)
- HP 840 G8 Workstation dupla CPU Xeon Gold 6134 64Gb
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest