- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Napkollektor - csak úgy
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Mivel még nem vagyok az oldal szerkezetével teljesen kész, nem foglalkoztam a cookie-kkal. Az időjárás-modul optimális működéséhez viszont letárolom a kliensen az eszköz koordinátáit, ezt local storage-dzsal oldottam meg.
"Cookies are primarily for reading server-side, local storage can only be read by the client-side."Viszont amit írtál legutóbb, amiatt kérdezném, hogy ez rendben van-e így?
"Adatkezelési tájékoztatót írni róla alkalmasint jogi rémálom, ha oda személyes adatokat pakolnál. Rendesen csúnyán fog kinézni adatbiztonsági kockázatként."
Ha így nem jó (cookie szerverrel való kommunikációhoz, local storage, ha csak lokálban kell adattal dolgozni), mi alapján tudom eldönteni, hogy mit-hol tárolhatok? Mi a "GDPR-kompatibilis irányelv"?A saját eszközén tárolni a saját helyadatait az adatbiztonsági kockázat?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple Music
- Napelem
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Logitech Z906
- Battlefield 6
- TCL LCD és LED TV-k
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
- Ryzen 3 7320U/8GB DDR5/512GB NVME SSD/Radeon 610M/ Notebook.
- Samsung Galaxy Tab S9 / S10 FE + / Ultra - Wi-Fi / 5G / Bontatlan - 3 év gari
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest