Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
martonx
üzenetére
A HTML-es kérdést már megoldottam, simán csak áthoztam a fájl tartalmát. (Axios.get-tel, de amúgy igen, sima fetch vagy xhr is jó lett volna.)
Azért kérlek, ne nagyon szabdaljatok fel.
XHR-rel kezdtem, de a PHP topikban "rám szóltak" (nyilván jó szándékkal), hogy az múlt századi megoldás, használjak Axios-t. De abban én is egyetértek, hogy arra a minimális feladatra amúgy még az XHR is jó volt, (viszont tök kezdő vagyok, így hallgatok a tapasztaltabbakra). De ha jól látom, akkor az arany középút talán a fetch.Annyi az előnye a dolognak mindenképp, hogy már van tapasztalatom így mással is.

Új hozzászólás Aktív témák
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EA Sports WRC '23
- E-book olvasók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung S25 Ultra, 256GB, Titán Black, fóliás, gyári független, ajándék gyári bőr tok+biztosítás
- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Samsung Galaxy S24 Ultra - független, garanciás, hibátlan
- Eladó iphone 14 256 GB csillagfény
- iPhone SE 2020 gyári független új akku
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Tökéletes állapotú Samsung S10 128/8GB tok+doboz+kábel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
XHR-rel kezdtem, de a PHP topikban "rám szóltak" (nyilván jó szándékkal), hogy az múlt századi megoldás, használjak Axios-t. De abban én is egyetértek, hogy arra a minimális feladatra amúgy még az XHR is jó volt, (viszont tök kezdő vagyok, így hallgatok a tapasztaltabbakra). De ha jól látom, akkor az arany középút talán a fetch.