Új hozzászólás Aktív témák

• btz

addikt

válasz sztanozs #7848 üzenetére

Pontosan hogy is tudnám a "var innertomydiv" változómat végigfuttatni ezzel? Bocsi, de én már hosszú ideje kezdő vagyok Javascriptben, így ez egy kicsit magas, hogyan is tudnám ezt alkalmazni, de akár az előző BA változós példához is jó lenne, tudnom, hogyan is varázsolhatom bele, illetve hogyan nyerhetem ki, mondjuk egy új változóban?

Emoik nem lesznek benne, csak a példában is látott input mező benne az input mezőben lévő iframe html kód a magassági értékkel együtt ami a v1data változóban van tárolva.

var innertomydiv = '<input style="width: 100%;" type="text" id="frame" name="frame" value="&lt;iframe src=&#039;https://website.com/embed/id&#039; id=&#039;iframe&#039; name=&#039;iframe&#039; scrolling=&#039;no&#039; frameborder=&#039;0&#039; style=&#039;width: 100%; height: ' + v1data + ';&#039;&gt;&lt;/iframe&gt;">';

UPDATE:
    A kimásolandó kód értékét elrontottam, mert id="iframe" name="iframe" helyett csak id="frame" name="frame" van az input mezőben.

Amúgy az még jobb lenne, ha valami buttonnal az egész értéket a vágólapra is lehetne tenni. Ennek még utánanézek.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés