Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1nG HuNp
őstag
én
let-es vagyok, kevesebb karakter :pRemélem tetszenek kattingatni a Next.js-t, eleg durva dolgok jottek most

En most greenlightot kaptam cegnel, hogy osszedobjak egy alap projektet, amivel levaltanam a mostani korosodo boilerplatet ami meg jQuerys alapokon nyugszik mivel rajottunk, hogy mire behuzzuk a jQueryt es azt a par libet ami meg kell ugyan ott van a JS footprintunk mintha egy reactet tolnank, cserebe kezzel kell forditani a css-t es picit kaka a dev experience.
Annak nagyon orultem pl, hogy kezd leesni embereknek, hogy az SPA szar UX.
Kb jottunk egy teljes kort, en pl sosem irtam phpt de onboarding hetemen abban kellett site buildelnem, es volt valami elegancia abban hogy felpakolsz egy php filet ftpre es fut es atom gyors 123kB js nelkul is
CRA-t pl mar ne hasznaljon senki, aki arra vetemedne, hogy mostanaban Reactozik, es mostmar a Gatsbyba is szerintem felesleges sok idot foccolni, tud mindent a Next 9.3 ota, kissebb bundlesizeval, kb 0 proprietary dologgal es tobb lehetoseggel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ilyen lett az Epomaker visszafogott árú billentyűzete
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Suzuki topik
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Méretes kamerasziget a Motorola Edge 70 Ultrán
- Sorozatok
- Háztartási gépek
- Apple MacBook
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus CM 500W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest