- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1nG HuNp
őstag
én
let
-es vagyok, kevesebb karakter :pRemélem tetszenek kattingatni a Next.js-t, eleg durva dolgok jottek most
En most greenlightot kaptam cegnel, hogy osszedobjak egy alap projektet, amivel levaltanam a mostani korosodo boilerplatet ami meg jQuerys alapokon nyugszik mivel rajottunk, hogy mire behuzzuk a jQueryt es azt a par libet ami meg kell ugyan ott van a JS footprintunk mintha egy reactet tolnank, cserebe kezzel kell forditani a css-t es picit kaka a dev experience.
Annak nagyon orultem pl, hogy kezd leesni embereknek, hogy az SPA szar UX.
Kb jottunk egy teljes kort, en pl sosem irtam phpt de onboarding hetemen abban kellett site buildelnem, es volt valami elegancia abban hogy felpakolsz egy php filet ftpre es fut es atom gyors 123kB js nelkul isCRA-t pl mar ne hasznaljon senki, aki arra vetemedne, hogy mostanaban Reactozik, es mostmar a Gatsbyba is szerintem felesleges sok idot foccolni, tud mindent a Next 9.3 ota, kissebb bundlesizeval, kb 0 proprietary dologgal es tobb lehetoseggel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Komolynak tűnő gamepadekkel gyarapította palettáját a Razer
- Elektromos autók - motorok
- Tőzsde és gazdaság
- Óra topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Battlefield 2042
- Fali konzol lapos tévékhez
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Amd Ryzen 5 3600xt, Zotac Rtx 2060 12GB, 24 GB Crosair 3200MHz, komplet gamergép.
- Oculus Quest 2 VR szett, 128 GB hibátlan állapot, garanciás
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 16/512 FHD IRIS Xe
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest