Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
válasz
martonx
üzenetére
Év elején már nekiugrottam ennek, meg kérdezősködtem is (változott az avatarom)
Viszont azt a projektet eldobtam *, csak közben suliban szakmai gyakra kell menni, és ott front enden leszek, ahol angulart használnak, szóval most megint próbálom magam kicsit okosítani, hogy ne piszkáljam az ottani kollégákat minden aprósággal

*Rájöttem, hogy mocsok sok meló egy szép weboldal megcsinálni, és kevésbé kell hozzá 'fejlesztői' gondolkodás, olyan szintű tudás kéne itt a html,css bootstrap stb be, amit értelmes idő alatt nem tudnék magamra szedni szeritem, mert nem front endes a gondolkodásom, ha ezt így lehet mondani, back enden sokkal jobban érzem magam
Persze pl az android layout designer-e tetszik, tök gyorsan lehet összedobni látványos dolgokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 12.22
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest