- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
válasz
martonx
üzenetére
Év elején már nekiugrottam ennek, meg kérdezősködtem is (változott az avatarom)
Viszont azt a projektet eldobtam *, csak közben suliban szakmai gyakra kell menni, és ott front enden leszek, ahol angulart használnak, szóval most megint próbálom magam kicsit okosítani, hogy ne piszkáljam az ottani kollégákat minden aprósággal

*Rájöttem, hogy mocsok sok meló egy szép weboldal megcsinálni, és kevésbé kell hozzá 'fejlesztői' gondolkodás, olyan szintű tudás kéne itt a html,css bootstrap stb be, amit értelmes idő alatt nem tudnék magamra szedni szeritem, mert nem front endes a gondolkodásom, ha ezt így lehet mondani, back enden sokkal jobban érzem magam
Persze pl az android layout designer-e tetszik, tök gyorsan lehet összedobni látványos dolgokat
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Honda topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Iqos cigaretta
- Formula-1
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4405, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4379, 100% Akkumulá
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs