Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- kegab64: Landxcape LX790 robotfűnyíró
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nefri
csendes tag
Tehát a lista úgy néz ki, hogy első oszlop "elemSzám" {4789} (ezt az egy elemet tartalmazza), második oszlop "aktév" {2016} (ezt az egy elemet tartalmazza) ennyi a lista (2 oszlop, 1 sor). Feladat: Kiolvasni az évszámot és ha nem egyezik a jelenlegi évszámmal akkor az "elemSzám"-ot visszacsökkenteni 1-re, az évszámot pedig javítani az aktuális évre. Tehát ez a kód évente csak 1* kell, hogy lefusson.
Időközben am megoldottam a problémát azzal, hogy találtam egy megoldást, hogy egy .update-en belül írjam át mind a két értéket és nem kell két külön update-et létrehozzak. Viszont ugyanebben a kódban eredetileg volt még egy ID generálós rész is, ahol ezt a két értéket felhasználva hoztam létre az ID-t. Ennek a résznek a frissítést követően kellett volna lefutnia, viszont ezt nem tudtam elérni, hogy megvárja, mindenképpen egyszerre akart lefutni, így végül kénytelen voltam egy másik eseményhez hozzárendelni. Ez ugyan jelenleg megoldotta a problémát, de a jövőben biztos, hogy lesznek esetek amikor, nem lehet így kicselezni a sorrendet. Tehát a kérdésem az lenne, hogy ha feltesszük, hogy a korábban linkelt kódom megfelelően működik, akkor, hogyan és hová kéne hozzáírnom az ID generálós részt, hogy biztosan az esetlegesen bekövetkező frissítést követően olvassa csak ki a rekordokat?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Linux Mint
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- BMW topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest