Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Jhonny06: Új gépsárkány
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni abban, hogy egy eddig PHP-val megoldott termékösszerakót JS-el tudjak megcsinálni.
Az eredet probléma leírása itt található, ide most nem másolnám be.
Gyakorlatilag az volna a feladat, hogy oldaltöltés nélkül több elemből tudjak egy "gyűjtőbe" pakolni párat, miközben folyamatosan ellenörzöm, hogy mindegyik típusból van-e már benne. Ha igen, ezeket kattintásra át kéne adnom egy PHP-nak. Illetve természetesen az összegyűjtött termékeket ki is tudjam venni a gyűjteményből. Amolyan webshop-szerű kosárba/kosárból megoldás szerintem ez is.
Mivel még nem csináltam ilyesmit JS-ben, a szintem nagyon alacsony, ha esetleg volna olyan forráskód, amiből szemezgethetnék és egy alap működő modellt készíthetnék, annak nagyon örülnék. Köszönöm.
Eddig úgy tűnik megúsztam a feladatokat JS nélkül, de most már nem tudom kikerülni
Új hozzászólás Aktív témák
- Fedezd fel az EcoTextil-Méteráru kínálatát
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Playseat Evolution Pro - Red Bull Racing ESPORTS kiadás - akár karácsonyra!
- ADATA AX5U6000C3016G-DTLABRWH 32GB KIT 6000MHz
- G-SKILL F5-6000J3040G32GX2-TZ5RW 64GB KIT 6000MHz (Egyszer beüzemelt)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi