- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni abban, hogy egy eddig PHP-val megoldott termékösszerakót JS-el tudjak megcsinálni.
Az eredet probléma leírása itt található, ide most nem másolnám be.
Gyakorlatilag az volna a feladat, hogy oldaltöltés nélkül több elemből tudjak egy "gyűjtőbe" pakolni párat, miközben folyamatosan ellenörzöm, hogy mindegyik típusból van-e már benne. Ha igen, ezeket kattintásra át kéne adnom egy PHP-nak. Illetve természetesen az összegyűjtött termékeket ki is tudjam venni a gyűjteményből. Amolyan webshop-szerű kosárba/kosárból megoldás szerintem ez is.
Mivel még nem csináltam ilyesmit JS-ben, a szintem nagyon alacsony, ha esetleg volna olyan forráskód, amiből szemezgethetnék és egy alap működő modellt készíthetnék, annak nagyon örülnék. Köszönöm.
Eddig úgy tűnik megúsztam a feladatokat JS nélkül, de most már nem tudom kikerülni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged