Új hozzászólás Aktív témák

• a2d2

addikt

Sziasztok!

Remélem jó helyen járok AJAX kérdéssel.
    Az egész napom ráment ma egy program részletre, és csak nem sikerült működésre bírni.

Gyorsan összefoglalom miről van szó:

Adott egy javascript amiben van egy AJAX blokk. Az AJAX blokk elindul de közben a JS fut tovább a főszálon, pedig használnia kellene az AJAX-nál visszakapott paraméter értékeket.

Ezt úgy próbáltam megoldani hogy létrehoztam egy ajaxvege = true változót a JS elején. Mielőtt elindulna az AJAX rész, ennek az értékét false-ra állítom, majd az AJAX végén visszállítom ezt az értéket true-ra. Az AJAX blokk után a főprogramban pedig meghívok egy ciklust, aminek az lenne a dolga hogy addig sleepeltesse a JS-t, amíg az ajaxvege = false.

Úgy gondoltam hogy ez így teljesen működőképes, de kiíratva az ajaxvege változó értékét, az folyamatosan false értéket mutat és végteleníti a ciklust (holott maga az AJAX rész csak kb egy mp-ig fut alap esetben).

Olyan mintha a JS nem venne tudomást arról hogy az AJAX közben módosítja a változó értékét.
    Úgy is próbáltam hogy csak simán módosítottam a változó értékét miután meglett a többi paraméter értéke, úgy is próbáltam hogy a paraméterek mellett callback-el visszaadtam a hívó félnek az ajaxvege változót is, de nem működik egyszerűen.

Van valakinek ötlete mi lehet a gond?

Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés