- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
a2d2
addikt
Sziasztok!
Remélem jó helyen járok AJAX kérdéssel.
Az egész napom ráment ma egy program részletre, és csak nem sikerült működésre bírni.Gyorsan összefoglalom miről van szó:
Adott egy javascript amiben van egy AJAX blokk. Az AJAX blokk elindul de közben a JS fut tovább a főszálon, pedig használnia kellene az AJAX-nál visszakapott paraméter értékeket.
Ezt úgy próbáltam megoldani hogy létrehoztam egy ajaxvege = true változót a JS elején. Mielőtt elindulna az AJAX rész, ennek az értékét false-ra állítom, majd az AJAX végén visszállítom ezt az értéket true-ra. Az AJAX blokk után a főprogramban pedig meghívok egy ciklust, aminek az lenne a dolga hogy addig sleepeltesse a JS-t, amíg az ajaxvege = false.
Úgy gondoltam hogy ez így teljesen működőképes, de kiíratva az ajaxvege változó értékét, az folyamatosan false értéket mutat és végteleníti a ciklust (holott maga az AJAX rész csak kb egy mp-ig fut alap esetben).
Olyan mintha a JS nem venne tudomást arról hogy az AJAX közben módosítja a változó értékét.
Úgy is próbáltam hogy csak simán módosítottam a változó értékét miután meglett a többi paraméter értéke, úgy is próbáltam hogy a paraméterek mellett callback-el visszaadtam a hívó félnek az ajaxvege változót is, de nem működik egyszerűen.Van valakinek ötlete mi lehet a gond?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest