- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Megint lett időm egy kicsit fogalkozni a kép betöltő progimmal.
Azt szeretném elegánsam megoldani, hogy feltöltök X darab képet, és amikor mindegyik betöltődött, akkor kirajzolom őket.
Azért kell megvárni a betöltődést, mert a kirajzolásnál szeretném tudni a szélességüket.
Jelenleg ezt úgy oldottam meg, hogy a kép objektumok onload funkciója meghív egy függvényt, ami egy globális változóban eltárolja, hogy melyik van már betöltve, ezután futtat egy ellenőrzést, és ha mindegyik kész van, akkor rajzol.Viszont van egy sejtésem, hogy globális változót használni nem elegáns (sokszor kaptam már ilyen kritikát), így elkezdtem gondolkodni, hogy hogy lehetne ezt szebben megoldani.
Egyelőre nincs eredmény, így inkább megkérdezem Tőletek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- GTA V
- Star Trek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest