Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hát végül is ötletadónak nem rossz, de szerintem értelmesebb lenne akkor már inkább más nevet adni az ilyen custom kódoknak, ha már az eredeti működést elcseszi.
Mármint ha kiemeljük a kontextusból az event handlert, és fogalmunk sincs róla, hogy ez úgy készült, hogy át lett definiálva a beépített addEventListener, mert mondjuk más fejlesztők vagyunk, mint aki ezt készítette. Szóval ez akkor lenne poén, ha az eredeti szintaktikával is helyesen működne (értsd: az event handler az eventet kapná első argumentumként, ahogy eredetileg is van, nem az event.targetet), és így "hordozható" lenne. Na mindegy, amúgy jópofaszság. 
Fú de sokat pofáztam, szóval így jobb sztem akkó' má':
http://jsfiddle.net/LLkV4/2/
De nem is tudom, minek analizáltam ennyit a dolgot, fáradt vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Windows 11
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung kuponkunyeráló
- EA Sports WRC '23
- Túra és kirándulás topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- 9800x3d félkonfig
- Dell Latitude 7390 / i7 8650U / 16GB DDR4 / 256GB Nvme / Vill. Eu bill / Jó akku
- Dell Latitude 5440 / i5 1345U / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Excelent akku / Magyar bill
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Spirit of GAMER!! Lègy a játèkok URA
- Apple iPhone 13 128GB / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mármint ha kiemeljük a kontextusból az event handlert, és fogalmunk sincs róla, hogy ez úgy készült, hogy át lett definiálva a beépített