Hirdetés
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hát végül is ötletadónak nem rossz, de szerintem értelmesebb lenne akkor már inkább más nevet adni az ilyen custom kódoknak, ha már az eredeti működést elcseszi.
Mármint ha kiemeljük a kontextusból az event handlert, és fogalmunk sincs róla, hogy ez úgy készült, hogy át lett definiálva a beépített addEventListener, mert mondjuk más fejlesztők vagyunk, mint aki ezt készítette. Szóval ez akkor lenne poén, ha az eredeti szintaktikával is helyesen működne (értsd: az event handler az eventet kapná első argumentumként, ahogy eredetileg is van, nem az event.targetet), és így "hordozható" lenne. Na mindegy, amúgy jópofaszság. 
Fú de sokat pofáztam, szóval így jobb sztem akkó' má':
http://jsfiddle.net/LLkV4/2/
De nem is tudom, minek analizáltam ennyit a dolgot, fáradt vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samgung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- Macbook Air 13" - 2019 gyártás, 2 mag i5, 8/512GB, touch ID - garancia (14)
- Macbook Air 13" - 2019 gyártás, Intel i5, 8/128GB - garancia (118)
- Macbook Air 13" M2 - ÚJ, AKTIVÁLATLAN, 8 CPU 10 GPU, 16/256 GB - Apple garancia (117)
- Xiaomi 15 5G 256GB 12GB RAM Dual Mobiltelefon 28 havi garanciával eladó
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- 275 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- HP 255 G10 Ryzen 5 7520U 8 GB DDR5 256 GB SSD FHD Új 2 ciklus Gari 2028.
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mármint ha kiemeljük a kontextusból az event handlert, és fogalmunk sincs róla, hogy ez úgy készült, hogy át lett definiálva a beépített