Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vz12
tag
válasz
martonx
üzenetére
Ez a példa simán böngészőben szerintem is működne, de az én kérdésem nem erre vonatkozott, hanem .xpi-re (kiegészítő, Add-on). Úgy tűnik hogy az alapesetben nem akar hozzáférni a böngésző default localStorage-ához, pontosan az a kérdés hogy ezt mégis hogyan kellene megoldani. Egyébként én localStorage-ot kérdeztem, nem a sessionStorage-t, de valószínűleg nagyon hasonlóak, így ez is érdekel. A "fáma" szerint a localStorage megőrzi a tartalmát kilépés (böngésző bezárás) után, a sessionStorage pedig nem, az én problémámat a localStorage tudná megoldani.
Sajnos xpi-t nem tudok debug-olni, tehát semmi hibaüzenetem nincs. A teszt célból használt editbox-om üres marad, egyszerűen a "hibás" utasítást nem hajtja végre, megy tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elden Ring
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5490 14",FHD,i5-8350U,8GB,256GB SSD,WIN11,LTE kártya, új akku
- 15.6-os 7.gen i5, Dell Latitude E5580 notebook olcsón!!!AkciÓÓ!
- Corsair Carbide Series 100R leárazás! AkciÓÓ!
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Kingston HyperX Fury DDR4 16GB ram
- Dell Inspiron 15 3520 - 15.6"FHD IPS - i7-1255U - 8GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 1,5 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
- AKCIÓ! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro FX570
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest