- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok,
A múltkor kérdeztem hasonlót, ezúttal pontosítanék:
Meg lehet valósítani Javascript+AJAX-al egy olyan működést, hogy egy weboldal a szöveg (+ esetleg szöveg közbeni kép) tartalmát pl egy txt file-ból, (nem muszáj .txt-nek lennie, de talán ez a legkézenfekvőbb) vagy egy WYSIWYG editorral szerkesztett html-ből töltse be?
A lényeg az lenne, hogy egyszerű módon a weboldal gazdája tudja módosítani a weboldal információit/tartalmát.
Mivel már adott egy HTML+CSS+JQuery plugin-ekkel teletűzdelt, kialakult megjelenéssel, 'design'-al rendelkező oldal, így jó lenne ha nem kellene teljesen átszabni pl PHP-s alapokra.És ha ez megoldható, akkor az AJAX avagy HTML környékén mégis merre induljak el, melyik téma foglalkozik az ilyen file kezeléssel?
Ahogy nézegettem példákat azt találtam, hogy létezik valami FileAPI a legújabb html leírásban. (ami pl itt található: [link]) és részben ezzel oldják meg a filekezelést.
Arra sajnos nincs most idő, hogy hosszasan belemélyedjek az AJAX rejtelmeibe (bár tudom ezt kellene) ezért is próbáltam elsőre, hogy kész példakódokat nézegetek-elemzek, ám nem találtam pontosan ilyen megvalósítást még.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Macska topik
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Path of Exile 2
- Battlefield 6
- War Thunder - MMO Combat Game
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A35 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest