- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Nézd a falfestés is ezeréves történet, mégis vannak erre szakosodott emberek. És azért a webfejlesztés jóval bonyolultabb dolog, mint a falfestés...
Ez egy fórum. A jellegéből fakadóan egészen konkrét apró elakadásoknál tudunk segíteni, pláne annak, akinek már van valami alap tudása.
De ilyen általános kérdésre, mint hogy nem értek hozzá, de légyszi segítsetek már ingyen berakni egy képgalériát a weboldalamra (de vajon konkrétan milyen weboldalról, milyen keretrendszer, milyen programnyelven, hol van hostolva, milyen a frontend, milyen frontend keretrendszer van használva stb...) ja és tegnapra kellene, mert unom már, hogy mennyi ideje szarakodok vele, na hát az ilyen kérdésekkel őszintén nem tudunk mást kezdeni, mint sok sikert kívánni hozzá, vagy valaki felajánlja, hogy jó pénzért ránéz.
Esetedben a második megtörtént, szóval azért nem volt hiábavaló, hogy írtál ide. -
Tudod az a baj a magad fajta próbálkozókkal, hogy ha nem kap elsőre kész megoldást, már degradál mindenkit. Itt ebben a csoportban szerintem az aktív résztvevők 95%-a képes nulláról megcsinálni amit akarsz. Csak nem érdekünk.
Hogy miért? Mert arra törekszünk, hogy rávezessük a megoldásra azokat, akik szeretnék megcsinálni a maguk programjait, de elakadtak.
Nem azért vagyunk itt, hogy telibe mindenkinek megcsináljunk mindent amit benyögnek ide.Ezt kéne megérteni!
-
-
Mondjuk ami tetszene - belenézve a filejaiba ez JS frameworkokhoz van, nagyon elaprózott filerendszerrel, meg json okkal, stb... itt pluginok vannak, minden egyes kis biszbaszhoz külön (css és egyéb) fileok, vagy 3 db JS file, html 'márcsak demo mutatóba' sehol - Huhh, hát én 'csak egy ilyen kis átlagos' funkciót szeretnék, nem toronyórát lánccal - azért gondoltam belekódolni..
-
martonx
veterán
Nem megoldható, mindenképpen kell szerver oldali kód legalább a file mentéséhez. Ezt egy szál pár soros PHP file-lal meg tudod oldani. Kiolvasod a kapott request-et, majd ezt fogod és lemented txt-be.
Ahhoz, hogy azt a txt-t a js-ed ajax-al lehívja és kiolvassa, ahhoz tényleg nem kell szerver oldali kód. -
martonx
veterán
keress rá erre, mondjuk gugliban: ajax tutorial
Látatlanban mondom, hogy nézd meg az első 3-at, esetleg a youtube találatok közül is szemezhetsz néhánnyal.Nem kötözködésképpen, de pont PHP-ban nincs olyan, hogy 'alap' megoldás. Maximum van egy módszer, amit nektek tanítottak. De mi ezt alapból honnan tudjuk, hogy nektek mit tanítottak?
-
Sk8erPeter
nagyúr
Jim-Y jókat írt.
Igazából a kérdésedet sem értem, épp előtted kérdeztek egy Google Maps API-val kapcsolatos dolgot, például a megoldásban szereplő InfoWindow-s módszert a tetszőleges tartalmú buborékkal légy szíves mutasd meg nekem, hogyan csinálnád meg a helyszín kikeresésével, majd a szokásos megosztólinkkel a maps.google.com-on, én is kíváncsi lennék... -
Jim-Y
veterán
Amit eddig láttál az még a nagyon alapfelhasználás. Ezen felül tudod szinezni a mapot, más háttérszínt tudsz megadni, megszabhatod, hogy mi jelenjen meg a mapon (országutak, főutak, hegyek stb..), heatmepet is tudsz csinálni. Magyarán ki tudod terjeszteni a térkép működését.
Pl amire én használtam: méréseket jelenítettem meg egy saját térképen, minden mérés az értékétől függően más színű ponttal jelent meg a térképen, és egy pontra kattintva egy másik ablakban megjelentek az adatai. A koordinátákat és az adatokat adatbázisból vettem, és volt egy Settings pluszban hozzáadott gomb a térképen amivel a térkép kinézetét lehetett beállítani.
megj: például az apival azt is meg tudod szabni, hogy mi történjen ha a térképre kattintanak, a sima beágyazással ezt sem tudod megcsinálni.
Maga a kérdés is kábé olyan volt, mintha azt kérdezted volna, hogy miben különbözik ha egy weboldal printscreenelt képét küldik el neked, vagy ha magát a weboldalt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest