- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Skynet258 #3109 üzenetére
Nem ismerem a WordPress-t, így nem tudom, hova lehetne nyúlni, hibanaplóban nem jelez-e valami problémát, nincs-e státuszriport arról, hogy esetleg valami függőség hiányzik (Drupalnál a jobb modulok jelzik, ha valami nyűgjük van), és így tovább, így most nem tudom konkrétan megmondani, mi lenne a megoldás. Először nem néztem az oldalad forráskódját, azt hittem, saját kód, vagy ha külső, akkor is bele tudsz nyúlni a kódjába. Gondolom ezt a részét annyira nem vágod még.
Mindenesetre alapszabály, hogy soha nem kísérletezgetünk éles oldalon!!
Inkább töltsd le FTP-n keresztül, rakj fel egy helyi webszervert (akár egy EasyPHP-s gyorsmegoldás is megteszi, nem tudom, milyen platformra kéne, Windows-t vagy Linux/UNIX-alapú rendszert használsz-e), és ott üzemeld be az oldalad, az az egészséges, ha ott próbálgatod, mert akkor az éles rendszerben nem tudsz kárt tenni, meg a látogatóid nem látják a próbálgatásaidat (így nem tapasztalhatnak furcsa anomáliákat, ami csökkenti a felhasználói élményt).A két slide-hoz milyen plugin tartozik, azt nem tudod megnézni? Vagy ezt a slide-ot az oldalhoz tartozó theme/smink rakja oda? Nagyon kell egyébként, hogy a Google Plus oldalra mutató link popupban jelenjen meg?
Amúgy az a gáz, hogy ez inkább WordPress topicba tartozna, mert a CMS-ekben az ilyen kész plugineknél és sminkeknél az ilyen gyakori megoldásokhoz (mint ez a főoldali slide) ritkábban van szükség egyedi kódmódosításokra, szóval valszeg csak WP-tapasztalat kell hozzá. Ha tudsz angolul, megpróbálhatnád itt, itt biztos egész gyorsan válaszolnak:
WordPress Answers - Stack Exchange
Aztán gondolom ez a hivatalos magyar fórum:
http://kozosseg.wphu.org/forumok
Új hozzászólás Aktív témák
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Hobby rádiós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fujifilm X
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- BestBuy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Monitor Audio silver rx6 eladó.
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 5060 - 16GB RAM -1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - Ryzen 5 5600 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- 830 G11 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 32GB 512GB ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- HP ProoBook 430 G5 laptop (Kijelző törött)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest