- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: MS Office365 Linuxon
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hieronymus: Három júniusi képem
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz
Sk8erPeter #3111 üzenetére
Itt nem nagyon van semmi feedback sajna.
Kódba szoktam nyúlkálni, de nem Javával kapcsolatban, csak egyszerű HTML meg CSS.
Általában ha "játszom", akkor van backup, akár fileokról amiket módosítok, így vissza is tudom dobni rögtön. Az olvasóim megértőek, na meg ez csak egy hobbi oldal, elnézőek velem
De persze jogos amit mondasz.
A főoldal slide-jai a témához tartoznak, nem különálló pluginok.Az a baj egyébként, hogy ez a beépített Lightbox nagyon szét van terjedve a témában - feltettem ugye a Fancy-t, és máshol is problémás lett a megjelenítés.
Így most arra jutottunk (egy olvasóm ért a JS-hez valamelyest, vele próbálkozunk), hogy nem bántjuk a beépített Lightboxot-ot, inkább meg kéne javítani, hogy menjen a link képpel.Azért gáz ez nekem, mert sok olyan eset van, mikor linkkel látok el egy képet. Páldául minden játék és propgram bemutatóm ilyen; katt itt pl a lentebbi "get it on play" képre, és látod, mire gondolok. Alul írja a linket, tehát annyi kimegy a kódból, csak nem vált át az adott oldalra, amire mutat a link.
Megnézem majd a többi helyet is, amit írtál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- DOOM - The Dark Ages
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest