- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
RedNeck79
csendes tag
Sziasztok, pár fura kérdésem lenne, hátha valaki tud segíteni, esetleg járt/jár hasonló cipőben :-)
Jelenleg üzemeltetésben dolgozom, de váltani szeretnék, régen (egyetem) szerettem programozni, és elég jól is ment (úgy rémlik
)
Szóval az alapok szerintem rendben vannak, megtanulnék komolyabban egy programozási nyelvet, és kezdésre a Java-ra esett a választásom.
Jelenleg két könyven van hozzá: Head First: Java 2nd, illetve a Nagy Gusztáv féle jegyzet. Illetve még a Head First féle Design Patterns. Kezdésnek szerintem elég, de ha valakinek van jó ajánlata irodalomra, ne tartsa magában!
Szeretnék majd állást is váltani idővel de nem tudom, hogy 30 évesen, tapasztalat nélkül, milyen esélyeim lennének. Arra esetleg valakinek lenne ötlete, munka mellett hogy tudnék gyakorlatot szerezni? Esetleg valami Java Cert (SCJP)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest