- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RedNeck79
csendes tag
Sziasztok, pár fura kérdésem lenne, hátha valaki tud segíteni, esetleg járt/jár hasonló cipőben :-)
Jelenleg üzemeltetésben dolgozom, de váltani szeretnék, régen (egyetem) szerettem programozni, és elég jól is ment (úgy rémlik
)
Szóval az alapok szerintem rendben vannak, megtanulnék komolyabban egy programozási nyelvet, és kezdésre a Java-ra esett a választásom.
Jelenleg két könyven van hozzá: Head First: Java 2nd, illetve a Nagy Gusztáv féle jegyzet. Illetve még a Head First féle Design Patterns. Kezdésnek szerintem elég, de ha valakinek van jó ajánlata irodalomra, ne tartsa magában!
Szeretnék majd állást is váltani idővel de nem tudom, hogy 30 évesen, tapasztalat nélkül, milyen esélyeim lennének. Arra esetleg valakinek lenne ötlete, munka mellett hogy tudnék gyakorlatot szerezni? Esetleg valami Java Cert (SCJP)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- OLCSÓ MONITOROK
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest