Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Meghalt Chuck Norris
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nji
aktív tag
válasz
Aethelstone
üzenetére
Még csak elsős vagyok és ezt a tárgyat másodikosoknak ajánlják azért töketlenkedem. De majd akkor jövőre megcsinálom.
Közgazdász vagyok, de még fejlesztő is lehetek, van olyan, aki már hat éve "töketlenkedik" és még mindig nem végezte el. Én még csak most kezdtem. A tudás bővítése meg sosem ártalmas, még akkor sem, ha soha nem leszek fejlesztő.
Az egzisztenciám már megvan az eddigi munkámból is, tehát nem ver a földhöz, ha nem leszek fejlesztő.Köszi az algoritmusokat, megnézem bár java ismeret nélkül nekem még kínai.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Futás, futópályák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- Nintendo Switch 2
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- E-roller topik
- LEGO klub
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad Slim 3 - 16"WUXGA - i5-12450H - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR - Garancia
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Ps5 slim digitalis hiabtaln 3 hónap jótállás!
- A++ Dell Pro 14"iPS WUXGA, Core Ultra 5 238V, 32 / 512 NVMe, TB4 WiFi7 ujjl.olv, 2028-0623 gyártói
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Audi A6 C5 Multimedia - 1/32GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest