- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Őskoczka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
nji
aktív tag
válasz
Aethelstone #9384 üzenetére
Azt hittem van itt profi processinges, aki 1-2 óra alatt kipattintja a feladatokat vagy legalább 1-2-t elmagyaráz elejétől végéig. Mert a java kódokkal még nem sokra megyek, azok nem futnak processingben.
De úgy látom ez valami alig használt program lehet, mert senki sem ért hozzá normálisan. -
nji
aktív tag
válasz
Aethelstone #9382 üzenetére
Ez nekem azért nehéz, mert látok egy java programot, aminek nem minden sorát értem (hogy mi mit csinál) és akkor még át kell írni egy olyan programra (processing) aminek szintén nem ismerem a szintaktikáját. Ez olyan, mintha japánról kínaira kellene fordítanom, holott egyik nyelvet sem ismerem.
-
nji
aktív tag
válasz
Aethelstone #9378 üzenetére
Nem is akarok én minden áron az lenni, az Alzheimer ellen végzem ezt a sulit
. Könyvtár szakra mégsem akartam menni, mert az nem elég nehéz.
-
nji
aktív tag
válasz
Aethelstone #9374 üzenetére
Megnéztem a midpoint algoritmust, de nekünk vonalat kell rajzolni nem kört. Tehát ez már nem jó vagy akkor megint nem tudom, hogy hogyan kell vonalra átírni?
A második link nekem nem biztonságos oldalt jelez, ezért nem töltődik be.
-
nji
aktív tag
válasz
Aethelstone #9375 üzenetére
Még csak elsős vagyok és ezt a tárgyat másodikosoknak ajánlják azért töketlenkedem. De majd akkor jövőre megcsinálom.
Közgazdász vagyok, de még fejlesztő is lehetek, van olyan, aki már hat éve "töketlenkedik" és még mindig nem végezte el. Én még csak most kezdtem. A tudás bővítése meg sosem ártalmas, még akkor sem, ha soha nem leszek fejlesztő.
Az egzisztenciám már megvan az eddigi munkámból is, tehát nem ver a földhöz, ha nem leszek fejlesztő.Köszi az algoritmusokat, megnézem bár java ismeret nélkül nekem még kínai.
-
nji
aktív tag
Az a gondom, hogy nem tanultam még javat és a szükséges algoritmusokat csak c-ben és c++-ban találtam meg és nem tudom átírni úgy, hogy működjön a processingben.
Csoporton belül nem tudok segítséget kérni, mert csak ketten vettük fel a tárgyat az egész évfolyamon és a másik diáktól már kérdeztem, de nem nagyon akar segíteni, mert ha hasonló lesz a megoldás, akkor mindketten megbukhatunk. Ezért érthető , hogy nem fogja megosztani a magoldását, amit lehet, hogy ő is valakivel megoldatott. -
nji
aktív tag
válasz
MrSealRD #9367 üzenetére
Szerintem nincs olyan egyetemista, aki beadandóhoz nem kérte mások segítségét. Vagy akkor az hazudik. Elég könnyű pálcát törni mások felett, meg csalónak titulálni, de szerintem itt senki sem különb. A diák olyan, hogy megpróbálja a könnyebb utat, ha van. Persze biztosan mindenki eminens itt, bár a megnyilvánulásokból nem erre következtetek.
Mivel segítséget tényleg nem kapok, ezért további jó fórumozást, nem sokat ér ez a topic úgy látom. Egy hozzáértő sincs, pedig ez java alapú program. -
nji
aktív tag
válasz
Cathfaern #9361 üzenetére
Ezzel természetesen egyetértek, de mivel még kezdő vagyok, gondoltam a sok profi majd irányt mutat kötözködés helyett és akkor gyorsabban eljutnék a megoldáshoz.
Amúgy van egy informatikus doktorandusz ismerősöm, aki kurvára nem dolgozik semmit, csak ezt a doktoranduszi képzést csinálja és még az is lusta volt segíteni, pedig csak a f@szát veri egész nap és ebben a témában utazik. (Ez a tipikus magyar, fulladjon meg a másik, csak nekem legyen jó és még "üzleti alapon" sem lehet megoldani 1-2 dolgot.)
Értelmesebb körökben szerintem simán meg lehet állapodni, hogy mi mennyit ér és nem feltétlenül a komplett feladatmegoldásra gondolok, csak pl. elakadás esetén 1-1 óra korrepetálásra. A másik négy diplomát sem "féldisznóért" kaptam teljesen különböző felsőoktatási intézményekben. Azt meg ne mondja senki, hogy beadandónál nem lehet bármilyen jellegű segítséget kérni és hogy soha senki nem csinált ilyet, mert ezt nem hiszem el. -
nji
aktív tag
Eddig még csak a c és c++ nyelveket tanultuk valamint az SQL-t, javat még nem. C-ben már megtaláltam ezeket az algoritmus kódokat, de nem tudom még átírni úgy, hogy processingben is működjön.
Youtube linkeket tudnál küldeni? Mert ott is néztem már egy csomó videót, angolul is, de még nem állt össze a kép.
-
nji
aktív tag
válasz
Lortech #9359 üzenetére
Ok, hogy OFF topic, de mivel a processing java alapú és nincs külön fórumja, ezért nem találtam más helyet.
Nyilván nem pátyolgatást kértem, azért, hogy nekem jó legyen, hanem kereslet-kínálat alapon egy másik diákot keresek, ahogyan ezt korábban kifejtettem.
A prog.hu-n felraktam álláshirdetés kategóriába is, de senki nem jelentkezett. Itt is van ilyen topic? Megadod a linket?
A magyar ugarra meg azért utaltam, mert csak a magyar ilyen bunkó, hogy nem segíteni akarnak, hanem összefogva belekötnek a másikba és ítélkeznek, ha segítséget mer kérni.
Nem gondolom, hogy itt mindenki minden diplomáját segítség és konzultáció nélkül csinálta meg.
Egyébként ez lesz az ötödik diplomám: közgazdász Bsc, közgazdász Msc, EU szakközgazdász poszt. grad, Társadalomtudományi és gazdasági szakfordító poszt. grad. (német és angol) és most PTI Bsc. Sajnos ezt már csak levelezőn tudom végezni, mert dolgoznom kell és nem tudok egész nap a neten kutakodni a megoldások miatt a 40 órás melom mellett. Elég sokat keresgéltem már, de eddig nem akadtam semmi tökéletesen használhatóra.
A többi tárgy ebben a félévben természetesen 4.0 átlaggal megvan. -
nji
aktív tag
Mindegy hogy mit gondolsz, mert nem érdekel.
Aki segít az segít, ha meg nem tudsz segíteni, akkor minek szólsz bele és mit érdekel?
Gondolom Te mindig mindent segítség nélkül csináltál meg.
Amúgy meg elég érdekes ez a fórum, hogy szakmai hozzászólás egy sincs csak kötözködés. Tipikus magyar ugar.... -
nji
aktív tag
Helyettem nem kell elmenni vizsgázni, de levelezőn akkora fos az oktatás és emiatt keresek korrepetálásra tanárokat. Ha itt nem lehet ilyesmit, akkor hol máshol ? Olyan helyre (fórumra) lenne szükségem, amit nem 5-6 éve látogattak, mert pl. az index fórumon a processing több éve halott, néztem a logouton is, ott egyetlen egy hozzászólás volt 2011-ben, a processing.org fórumában meg senki nem tudja megoldani a feladatot.
De nekem nem az kell hogy csinálja meg helyettem ezt vagy azt hanem KORREPETÁLÁS!!! Sajnos évi 400 ezer Ft-os tandíjért nem jár megfelelő oktatás a levelezősöknek. Az iskolát inkább nem nevezem meg egyelőre, de ennyi pénzért többet várnék. -
nji
aktív tag
Nyilván nem tudok annyit fizetni, mint egy milliárdos árbevételű esetleg multinacionális fejlesztő cég, mivel magánszemély (tanuló) vagyok.
Gondoltam, hogy itt is vannak hozzám hasonló, de felsőbb éves és több tapasztalattal rendelkező tanulók, akik még nem keresnek semennyi "k-t", se "több százezer k-t" és nem olyan nagyképűek és leereszkednek a többi tanulóhoz (mivel ők is voltak kezdők), és mert kell nekik egy kis zsebpénz, amíg a tanulmányaikat végzik. Egy két kredites fos kis tárgy nem ér meg annyit, amennyi egy fejlesztő órabére. Akkor majd felveszem legközelebb a tárgyat 1 vagy két év múlva. Csak elég érdekes, hogy még a külföldi processing fórumon sem tudja leprogramozni senki ezt a három algoritmust. Egyáltalán ért valaki normálisan ehhez a programhoz ??? Vagy ezt nem használja senki ???? Már sok helyen kerestem kész programokat, de ezeket az algoritmusokat a gyakorlatban nem találom sehol. Magamtól meg nem tudom megírni. -
nji
aktív tag
sziasztok,
tud itt valaki processing programban programozni? Beadandó dolgozathoz kellene segítség június 17-ig. Ár megegyezés szerint.
Sajnos nem csak rajzolgatni kell ezt-azt, mert az nekem is menne, hanem sok-sok megkötés van, pl. csak a point függvényt lehet használni, objektumba kell gyűjteni a pontokat és loadTable függvénnyel kell betölteni.
Használni kell az alábbi algoritmusokat:
- midpoint algoritmus,
- cohen-sutherland algoritmus,
- scan-line algoritmus.
Ha valaki tudna segíteni, akkor e-mailben elküldeném a pontos leírást. 8 feladat van, elég a felét megoldani.
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Delta Force (2024)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest