- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Ok, ha megfordítod, SVN mellett mi szól? Egyet tudok mondani, az egyszerűséget, ami abból fakad, hogy nem dvcs. Talán még a részleges checkout, ha valakinek ez szempont.
A git szerintem a legtöbb dolgot jobban tudja, flexibilisebb, rengeteg parancs van, végtelenségig paraméterezhető, gyors, hatékony, mindenre ráhúzható. Komplex problémákat lehet vele megoldani viszonylag egyszerűen. Egyszerűen git > svn.
A szakma SVN-nel szemben ezt preferálja egy ideje, legalább is az a rélsze, amivel én találkozom. Enterprise nyilván lassabban mozdul. Open source közösség egyre inkább ezt preferálja, github kb. megkerülhetetlen manapság, ha kimaradsz, lemaradsz - az eredeti kérdés szempontjából ezt tartom lényegesnek.
Konkrét előnyét is éreztem mostanság az elosztottságnak, normálisan tudtam dolgozni olyan ügyfélnek, akinek a repójához VPN kell (ez a VPN elég trükkös, és igencsak megnehezíti az életet, ha megy). Házon belül több fejlesztővel (folyamatos) VPN elérés nélkül tudtunk dolgozni, egymásnak reviewzni a saját workflownkban, saját eszköztámogatással az ügyfél dolgaitól teljesen függetlenítve magunkat, minden probléma nélkül, elegáns megoldással.
Egyébként most kéne presaleselnem egy svn > git átállást ügyfélnek, az anyagot lehet, hogy megcsinálom, de simán nem erőltetem (nem támogatom), mivel kis, központosított csapatuk van, erőforráshiánnyal, és mást tartok magasabb prioritásúnak. Szóval azért nem vagyok git hívő, csak használom, és látom, hogy jó.
Arról meg szó sem volt, hogy húzza le magát valaki, mert SVN-t használ, eredeti felvetés az volt, hogy érdemes-e git-et tudni.
Én Gradle mellett nem érveltem, mert nem érzem szükségét, ős Mavenes vagyok amúgy. Még a hello worldöm is multimodule maven projekt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest