Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Ok, ha megfordítod, SVN mellett mi szól? Egyet tudok mondani, az egyszerűséget, ami abból fakad, hogy nem dvcs. Talán még a részleges checkout, ha valakinek ez szempont.
A git szerintem a legtöbb dolgot jobban tudja, flexibilisebb, rengeteg parancs van, végtelenségig paraméterezhető, gyors, hatékony, mindenre ráhúzható. Komplex problémákat lehet vele megoldani viszonylag egyszerűen. Egyszerűen git > svn.
A szakma SVN-nel szemben ezt preferálja egy ideje, legalább is az a rélsze, amivel én találkozom. Enterprise nyilván lassabban mozdul. Open source közösség egyre inkább ezt preferálja, github kb. megkerülhetetlen manapság, ha kimaradsz, lemaradsz - az eredeti kérdés szempontjából ezt tartom lényegesnek.
Konkrét előnyét is éreztem mostanság az elosztottságnak, normálisan tudtam dolgozni olyan ügyfélnek, akinek a repójához VPN kell (ez a VPN elég trükkös, és igencsak megnehezíti az életet, ha megy). Házon belül több fejlesztővel (folyamatos) VPN elérés nélkül tudtunk dolgozni, egymásnak reviewzni a saját workflownkban, saját eszköztámogatással az ügyfél dolgaitól teljesen függetlenítve magunkat, minden probléma nélkül, elegáns megoldással.
Egyébként most kéne presaleselnem egy svn > git átállást ügyfélnek, az anyagot lehet, hogy megcsinálom, de simán nem erőltetem (nem támogatom), mivel kis, központosított csapatuk van, erőforráshiánnyal, és mást tartok magasabb prioritásúnak. Szóval azért nem vagyok git hívő, csak használom, és látom, hogy jó.
Arról meg szó sem volt, hogy húzza le magát valaki, mert SVN-t használ, eredeti felvetés az volt, hogy érdemes-e git-et tudni.
Én Gradle mellett nem érveltem, mert nem érzem szükségét, ős Mavenes vagyok amúgy. Még a hello worldöm is multimodule maven projekt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Chuwi HI8
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Elektromos autók - motorok
- Jövő hónapban érkezik a Star Trek: Voyager - Across the Unknown
- Mini-ITX
- Spórolós topik
- Milyen routert?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
- Kiwi Ears x HBB Punch
- Jura Impressa C5 automata kávéfőző
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Silver használt, karcmentes, 100% akku, garanciás 2028.11.21-ig MM
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Titanium Gray használt, megkímélt garancia 2027.12.27-ig
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Laptop! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512+256 SSD
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest