Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
Aethelstone #8964 üzenetére
Engem csak az bosszant, hogy számtalanszor hallom puffogtatni, hogy aki SVN-t használ az inkább húzza le magát, mert a GIT istencsászár úgy általában, de értékelhető érveket nem nagyon látni. Amikor meg próbálom tisztázni, hogy mi az az aduász érv, ami ennyire nyilvánvalóvá teszi, hogy az SVN-nek vesznie kell, és GIT még a kenyérpirítóra is, akkor teljes kakukk. Az eddigi egyetlen értékelhető érv az volt most, hogy vonaton utazik és mobilnet. Gondolom nem ez teszi ki az idő nagy részét, de ok. Van már egy speciális eset, amikor esetleg van értelme a hype mellett.
Kicsit ugyanez az összes többi hasonló vita, amikor igazán érvek nem működnek, mert nem is nagyon vannak. Nem hallottam pl. a gradle mellett, hogy hierarchikus build, pedig elvileg mi el vagyunk tájolva az emlékek erdejében.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- REDMAGIC ASTRA Gamer tablet OLED kijelzővel - 16 GB / 512 GB
- ÚJ GARIS iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium Független
- Sapphire Nitro+ 6700XT 12G - 6 hónap garanciával
- iPhone 15 pro natúr titán 256 GB független
- Új DDR5 Gamer PC i7 12-14700KF-ig/RTX 5060 + 11 Féle VGA/500Gb - 2Tb SSD/16-32Gb Ram 2-4Év Gar
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRCSÖKKENTÉS AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- HIBÁTLAN iPhone XS 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3587, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest