- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
válasz
Philips103 #9802 üzenetére
Szia,
linux, windows, micsoda? Amikor azt mondod, hogy letöltötted a javat, akkor jre-t vagy jdk-t töltöttél le? Tök jó, hogy eddig eljutottál, már nem sok van hátra. Ha letöltötted, telepítsd is fel.
A jdk_home nekem egy környezeti változónak tűnik a neve alapján (bár azok nagybetűsek szoktak lenni és nekem JAVA_HOME rémlik), ha az, vedd fel. A jdk1.8.0_171 érzésem szerint nem egy fájl, hanem egy könyvtár, és ott találod, ahova azt a bizonyos javat feltelepítetted. Keress rá. Az elérési utat kell megadni a környezeti változóban.
Bár nem használom, de a Netbeans ugyebár egy fejlesztőeszköz, ami megkönnyíti a java programok írását, és mint olyan, szüksége van a jdk-ra, amivel a kódot lefordíthatja. Tudnia kell, hogy hol találja. Ha csak sima szövegszerkesztőben írnál programot, akkor neked is szükséged lenne a jdk-ra, amivel a java osztályaidat bájtkódra fordíthatod. Nem a Netbeanstől lesz java programod, hanem a jdk-tól, a NB csak egy segédeszköz.A suliban nem mondja el a tanár, hogy hogyan készül a java program? Miért nem? A tanárt kérdezted már a problémádról? Miért nem segített?
Én, amikor kérdést teszek fel, igyekszem nem pongyolán fogalmazni, mert tudom, hogy ha én nem veszem a fáradságot arra, hogy minél jobban megértessem a problémám másokkal, más se veszi a fáradságot, hogy dekódolja a mondandóm.
Amúgy:
https://www3.ntu.edu.sg/home/ehchua/programming/howto/JDK_Howto.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Lenovo Legion 5 Pro Gamer Laptop 2év garanciával (i7 13700HX, RTX 4060)
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple watch Series 9 41mm cellular hibátlan 2026.02. 24. Apple jótállás
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged