Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
válasz
Philips103 #9802 üzenetére
Szia,
linux, windows, micsoda? Amikor azt mondod, hogy letöltötted a javat, akkor jre-t vagy jdk-t töltöttél le? Tök jó, hogy eddig eljutottál, már nem sok van hátra. Ha letöltötted, telepítsd is fel.
A jdk_home nekem egy környezeti változónak tűnik a neve alapján (bár azok nagybetűsek szoktak lenni és nekem JAVA_HOME rémlik), ha az, vedd fel. A jdk1.8.0_171 érzésem szerint nem egy fájl, hanem egy könyvtár, és ott találod, ahova azt a bizonyos javat feltelepítetted. Keress rá. Az elérési utat kell megadni a környezeti változóban.
Bár nem használom, de a Netbeans ugyebár egy fejlesztőeszköz, ami megkönnyíti a java programok írását, és mint olyan, szüksége van a jdk-ra, amivel a kódot lefordíthatja. Tudnia kell, hogy hol találja. Ha csak sima szövegszerkesztőben írnál programot, akkor neked is szükséged lenne a jdk-ra, amivel a java osztályaidat bájtkódra fordíthatod. Nem a Netbeanstől lesz java programod, hanem a jdk-tól, a NB csak egy segédeszköz.A suliban nem mondja el a tanár, hogy hogyan készül a java program? Miért nem? A tanárt kérdezted már a problémádról? Miért nem segített?
Én, amikor kérdést teszek fel, igyekszem nem pongyolán fogalmazni, mert tudom, hogy ha én nem veszem a fáradságot arra, hogy minél jobban megértessem a problémám másokkal, más se veszi a fáradságot, hogy dekódolja a mondandóm.
Amúgy:
https://www3.ntu.edu.sg/home/ehchua/programming/howto/JDK_Howto.html
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Házimozi belépő szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- iPhone topik
- Fegyencedzés - calisthenics - street-workout
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- E-roller topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Bravo 15 C7UDX 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Precision 3580 15.6" FHD IPS i7-1370P RTX A500 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Erő és Megbízhatóság: Dell Latitude E6530 (14", i7) Laptop SSD-vel, laptoptáskával!
- iPhone 16 PRO MAX 256GB fehér titán MEDIAMARKT számla 2027 szeptember 19-ig Apple garancia! Akku 97%
- RYZEN 5 7600X DDR5 FÉLKONFIG (GARIS)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X Green nBase 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest