- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Argos: Szeretem az ecetfát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
Ha már amúgy is végigszambázol az összes gombon, akár meg is számolhatnád, hogy melyek enabled flag-je false. Ha létezik setter, akkor csak van rá mód, hogy le is tudjuk kérdezni annak a gombnak az állapotát.
Valahogy így:btn[i].isEnabled()
Nem biztos, hogy van ilyen metódus, csak betippeltem. De valamilyennek lennie kéne. Ezekután könnyű megszámolni már lokálisan is, hogy hány gomb esetén false ez az érték. És ha kisebb, mint 5, akkor az eventben érkező gombot már nagyobb magabiztossággal fogod állítgatni.
Persze az is járható út, hogy a false-ra állításkor növelgetsz egy számlálót, ami csak egy sima instance változó a frame objektumon. De ha amúgy is bejárod a tömböt minden event érkezésekor, akkor majdhogynem mindegy.
Ami biztos, hogy neked kell megszámolnod. Vagy így vagy úgy. Vagy a tömb bejárásával vagy egy gombra kattintós event érkezésekor. Amelyiket hatékonyabbnak, biztosabbnak érzed.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest