- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
bambano #8069 üzenetére
"továbbá rendesen tudni kell az enterprise java beans cuccokat, mavent, antot [...] webservice-k távoli hívását, ldap kezelést jávából [...] clusterezett glassfish-t"
Szerintem ezek kiesnek a "junior" fejlesztőtől elvárhatóak köréből, legalábbis normális esetben - ezekkel együtt már inkább "medior" lehetne, vagy mi a búbánatnak szokták ilyenkor hívni. Enterprise JavaBeans cuccok szerintem végképp nem várhatóak el juniortól, akkor inkább hagyják el a "junior" szócskát az állásajánlatból.Azt tartanám én is normálisnak, ha valóban juniort keresnek, amiket Aethelstone kolléga is írt, hogy látsszon, hogy rendesen vágja a Java-alapokat, és van esze a tanuláshoz, tehát összességében egy jó befektetésnek tűnik, aki hosszabb távon behozza az "árát" (amibe a tanulása kerül, tehát hogy lassabb, eleinte kevésbé produktív, de nyilván kevesebb is a fizetése, mint egy régebb óta a cégnél dolgozó emberkének).
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest