- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
norbert1998 #7419 üzenetére
És a kerettantervben mi van? Az, hogy gyakoroltatni kell a ciklusokat és a tömbök használatát is, és most épp ott tartotok? Csak mert mint előbb írtam - szerkesztettem a hsz.-t közben -, ezekre ennél SOKKAL értelmesebb és használhatóbb példákat is ki lehetne találni, hogy megértsétek a használatát, meg hogy mire jó. Nagyon nem erre, amit mutattál.
És attól még, mert gyakorlatiasabb példákat vesztek, nem lenne muszáj eltérni a kerettantervtől. Most itt az infós kerettantervet fikázzuk, de még nem említette senki, hogy pontosan mi is van benne, ami szar (nekem most nincs kedvem rákeresni) - biztos egyébként bőven van miért szidni sok tekintetben, de nem ártana némi konkrét információval felvértezve fikázni.
Amúgy most akkor hogyan is alakítgattad a kódodat, ami nem működik? És akkor most mi a gond, hogy nem írja ki az első elemet? Kicsit nekem már zagyva a leírásod.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Eladó Apple iPhone Xs Max 256GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest