Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
Aethelstone #7215 üzenetére
Szerintem a GWT-t is hozzáadhatod a dead end kategóriához
Sok technológiával volt már dolgom, de az ügyviteli felhasználásnál, és az újabb fajta webes alkalmazásoknál a SOA-jellegű backend + "natívan" fejlesztett erős kliens volt a leghatékonyabb. Az csak plusz, ha a kliens oldal olyan framework-ökre épít, amivel napok alatt lefejleszted azt, amihez MVC-vel hónapok munkája kellett.
(#7216) Oppenheimer Ha valami beadandó cuccról/szakdolgozatról van szó, akkor én nem erőltetném a finomságokat
Nekem sem tudták értékelni, amikor én agyaltam rajta. Diplomamunkaként egy GIS alapú facility management megvalósíthatósági tanulmányt adtam le, ami még ráadásul az egyetem munkáját is megkönnyítette volna, és egy rakat diákot rá lehetett volna robbantani a témára szervezetten, mire a vizsgabiztos csak annyit kérdezett, hogy mi ez az egész
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- No Rest for the Wicked
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Arc Raiders
- Anime filmek és sorozatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- TOP Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD, ROG RTX 4090/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő