Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
Aethelstone
üzenetére
Szerintem a GWT-t is hozzáadhatod a dead end kategóriához

Sok technológiával volt már dolgom, de az ügyviteli felhasználásnál, és az újabb fajta webes alkalmazásoknál a SOA-jellegű backend + "natívan" fejlesztett erős kliens volt a leghatékonyabb. Az csak plusz, ha a kliens oldal olyan framework-ökre épít, amivel napok alatt lefejleszted azt, amihez MVC-vel hónapok munkája kellett.
(#7216) Oppenheimer Ha valami beadandó cuccról/szakdolgozatról van szó, akkor én nem erőltetném a finomságokat
Nekem sem tudták értékelni, amikor én agyaltam rajta. Diplomamunkaként egy GIS alapú facility management megvalósíthatósági tanulmányt adtam le, ami még ráadásul az egyetem munkáját is megkönnyítette volna, és egy rakat diákot rá lehetett volna robbantani a témára szervezetten, mire a vizsgabiztos csak annyit kérdezett, hogy mi ez az egész 
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest