Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
authgabor
csendes tag
Halihó!
Körülnéztem kis hazánkban, s úgy találtam, hogy nincs igazán Java alapokon Java nyelvvel részletesen és méltóan foglalkozó, naprakész portál oldal. Arra gondoltam, elindítok egy ilyen portál kezdeményt, amely főként Java technológiát használ a működéséhez, illetve csak Java nyelvvel foglalkozik.
A portál nem a kinézetével, s nem a hátterével kiemelkedő, egy elterjedt portál motort használok. Ellenben igyekszem olyan tartalommal ellátni, hogy érdemes legyen meglátogatni. Ennek érdekében havonta pár cikket fogok Java témában közölni a portálon, s remélem, idővel talán mások is kedvet kapnak a publikáláshoz.
A Java Forum elérhető lesz a [link] weboldalon, jelenleg pedig a [link] címen, amíg a domain regisztráció lezajlik.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Új Razer Kraken v4 vezeték nélküli gamer fejhallgató
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest