Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aha. Hat, multkor installaltam Windowst, aztan beirtam, hogy
C:\>cinst notepadplusplus 7zip java.jdk putty skype paint.net windirstat winscp greenshot git totalcommander conemu SourceTree foobar2000 kdiff3 Firefox poweriso IrfanView lighttable
... ittam egy teat, es mire vegeztem, ez mind fentvolt, magatol. A mysql, tomcat es tarsai ugyanigy felugranak, konzolbol. IntelliJ-t nyilvan nem tudsz repobol telepiteni te sem.
Szoval ezek a dolgok nagyreszt hozza nem ertesbol fakadnak es/vagy urban legendek. Lehet mindenen fejleszteni az esetek nagyreszeben. Van, ahol tenyleg jobb a Linux (peldaul Node.js-hez), van, ahol meg a Windows (nyilvanvaloan .Netes dolgokhoz).
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- TP-Link Archer TX50E AX3000 Wifi + BT PCI-E adapter
- DJI AVATA 2 drón - csak a drón, akku, RC és szemüveg nélkül
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia
- VivoBook S413EA 14" FHD IPS i5-1135G7 8GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop // 7-10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- GeForce GTX 1650 (OEM HP) - külső tápot nem igényel
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest