- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
Aethelstone #5544 üzenetére
Munkatars, igy tudom, hogy o a kedvenc (sajat tool-jahoz faragott) xml-ekbol csinalja, sajat domain modell, stb. De itt ennek semmi ertelme nem lenne, me'g a szabvanyositott leirasnak es abbol felolvasasnak sem, mert kb. 6 integer (hosszok, darabszamok) valtozhatnak es esetleg egyes elemek sorrendje, vagy lehetseges elemnevek listaja - mivel minden mas esetben a firmware oldalon is borulna jopar dolog. Tulajdonkeppen megcsinalhattam volna leszarmaztatas nelkul kicsit tobb switch-el is es meg akkor se lenne teljesen attekinthetetlen - foleg amig egyetlen generacio van -; de igy normalisabb. Csak hulye voltam es nem gugliztam ra angolul, meg elakadtam a letrehozasnal, nem gondoltam at hogy mi lenne a hasznalat. Hamu a fejemre. Mar sajnalom hogy ennyi idot fecsereltek ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Óra topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Stellar Blade
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fotók, videók mobillal
- BestBuy topik
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Külföldi SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged