- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Meggyi001: Hol szálljunk meg Párizsban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Pajac: Mi volt a legrosszabb, amire mezítláb léptél?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hasman
tag
Üdv Kedves Fórumozók.
Úgy gondoltam, tágítom ismereteimet, és hogy használható ötletekkel áljak elő (amit pl javaban le lehet programozni) magam is megpróbálom elsajátítani az alapokat.
Sajnos kapásból a "heló világ!" feladatnál problémával szembesültem, miszerint, a parancssorban futtatható 'javac' parancs nem működött.
A path =%path% stb. parancsal behívtan a JDK Bin mappáját, ami megoldotta az aktuális feladatnál a problémát, és működött a javac parancs. Kiléptem parancssorból, és megpróbáltam ismételten működik-e (vajon elfelejti amire megkértem alapon).
Igen működött, majd gondolt egyet a parancssor és többé nem tette ezt meg, azaz már nem működik. Újból próbáltam a "path"-t elvégeztetni vele de nem akarja sehogy az én igazamat elfogadni (ez csak a javac fordítására igaz).
Megoldottam azzal, hogy a .java kiterjesztésű file-okat amiket készítettem kapásból a javac-al indítom.
Minden rendben is van, mert legenerálja nekem a .class-filet viszont ha debugra kerülne sor, egyszerűen nincs időm elolvasni a hibaüzenetet, mert a paranccsor rögtön kilép.Valakinek valami ötlete van, hogy legalább a fordítást könnyen el tudjam végezni? (amúgy a java .class file futtatásával parancssorból semmi probléma nincs, azt valamiért elvégzi...)
Előre is köszönöm a válaszokat.
Remélem oltári baromságot nem írtam, tényleg csak most kezdtem belemélyedni, és annak idején a fősulin kb 10 óra BASIC-em volt, ami nem nagyon érdekelt, mert "egy környezetmérnöknek gondoltam nem lesz rá semmi szüksége". Tévedtem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- Apple Watch Series 8 41mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ASUS ROG Rapture GT-AX6000 WiFi 6 Gaming Router
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Dell Precision 7560 i7-11850H / 32GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA T1200 225.000 Ft
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest