- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
hasman
tag
Üdv Kedves Fórumozók.
Úgy gondoltam, tágítom ismereteimet, és hogy használható ötletekkel áljak elő (amit pl javaban le lehet programozni) magam is megpróbálom elsajátítani az alapokat.
Sajnos kapásból a "heló világ!" feladatnál problémával szembesültem, miszerint, a parancssorban futtatható 'javac' parancs nem működött.
A path =%path% stb. parancsal behívtan a JDK Bin mappáját, ami megoldotta az aktuális feladatnál a problémát, és működött a javac parancs. Kiléptem parancssorból, és megpróbáltam ismételten működik-e (vajon elfelejti amire megkértem alapon).
Igen működött, majd gondolt egyet a parancssor és többé nem tette ezt meg, azaz már nem működik. Újból próbáltam a "path"-t elvégeztetni vele de nem akarja sehogy az én igazamat elfogadni (ez csak a javac fordítására igaz).
Megoldottam azzal, hogy a .java kiterjesztésű file-okat amiket készítettem kapásból a javac-al indítom.
Minden rendben is van, mert legenerálja nekem a .class-filet viszont ha debugra kerülne sor, egyszerűen nincs időm elolvasni a hibaüzenetet, mert a paranccsor rögtön kilép.Valakinek valami ötlete van, hogy legalább a fordítást könnyen el tudjam végezni? (amúgy a java .class file futtatásával parancssorból semmi probléma nincs, azt valamiért elvégzi...)
Előre is köszönöm a válaszokat.
Remélem oltári baromságot nem írtam, tényleg csak most kezdtem belemélyedni, és annak idején a fősulin kb 10 óra BASIC-em volt, ami nem nagyon érdekelt, mert "egy környezetmérnöknek gondoltam nem lesz rá semmi szüksége". Tévedtem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- Aoostar WTR pro nas eladó, 8c/16t Ryzen7 5825u, 16GB DDR4 ram, 512GB SSD, 2X 2.5G lan, 4 HDD slot
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest