Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyle
csendes tag
válasz
Superhun #3122 üzenetére
Köszi!
Valahogy sejtettem, hogy csak így lehet.
weight = 0.45 * 3; ez a rész elég is volt
A tizedes vesszőt csak megszokásból írtam így, de már kezdem megszokni a dolgokat.Viszont lenne egy újabb kérdésem
Elöljáróban még annyit leszögeznék, hogy soha nem programoztam és nem is tanultam programozást.
De nagyon érdekel és tetszik is. Ezután a java mellett döntöttem.Szóval adott az alább kód
public class Matek {
public static void main(String[] args) {
int x = 5;
int y = 6;
System.out.println("Matek 5 to the second plus 6 to the second equal");
int number = (x * x) + (y * y);
System.out.println("Matek " + number);
}
}A feladat az lenne, hogy 2 szám négyzetét kiszámolja majd összeadja és azt megjeleníti.
Le is fut és jól is működik. Nem is hibával kapcsolatos a kérdésem, inkább azt szeretném tudni, hogy van e más megoldás 2 szám négyzetének kiszámolására ? keresgettem googleban, de nem találtam olyat ami nekem jó lenne. vagy csak még nagyon kezdő vagyok
Lehet nektek csúnya a fenti kód, de tőlem most csak ennyire futotta!
Várom a véleményeket.Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Linux kezdőknek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Battlefield 6
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,2026.03.14-ig ALZA Garancia,Újszerű Állapotban,Kártyafüggetlen.
- Dell RTX A4000 16GB
- Gigabyte Aero 15XC (RTX 3070, Intel Core i7 10870H, 32GB RAM,1+TB SSD) Beszámítás! JÓTÁLLÁSSAL!
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Érintős, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest